Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UGUR-2017 FC xetaispor AS
barbarossa Tactiek xxxx
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 54.5
excellent Schieten excellent
solid Passen good
good Verdedigen excellent


4e minuut.
Hoření is nu in balbezit. Olovsson onderschept slim de pass. Gęsior rent richting de bal. Gęsior schiet op doel. Guardia probeert de bal aan de voet te houden. Czyrak bokst de bal weg.

8e minuut.
Teremi kopt de bal weg. Uhlmann rent richting de bal. Uhlmann passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Casas de bal. Olovsson geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - xetaispor AS 0:1

24e minuut.
Gęsior passt de bal in één keer door. Cusumano probeert naar een medespeler te passen. Calianaz speelt de bal door. Veér is nu in balbezit. Veér draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Uhlmann met een snelle inworp. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson draait met de bal, schiet en ... Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - xetaispor AS 0:2

36e minuut.
Daar is Maschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maschi speelt de bal door. Cusumano rent richting de bal. Tomalak verovert de bal door een tackle van achteren. Tomalak haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Fiszer verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlmann is nu in balbezit. Uhlmann speelt de bal door. Gęsior rent richting de bal. Gęsior haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 70%, xetaispor AS 30%.
UGUR-2017 FC - xetaispor AS 0:2

49e minuut.
Tilki probeert naar een medespeler te passen. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson speelt de bal door. Stănăşel geeft de bal voor. Gęsior maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Uhlmann met een snelle inworp. Gęsior geeft de bal voor. Olovsson heeft problemen om de bal te vangen. Olovsson passt de bal met de wreef. Czyrak bokst de bal weg. Tomalak rent richting de bal. Tomalak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - xetaispor AS 0:3

68e minuut.
Tomalak haalt uit met een fantastische trap. Guardia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Adilov zal de hoekschop nemen. Gęsior maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyrak bokst de bal weg. Tomalak rent richting de bal. Tomalak schiet op doel. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - xetaispor AS 0:4

69e minuut.
Daar is Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak passt de bal in één keer door. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Fiszer geeft een lange en hoge pass. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka passt de bal met de wreef. Casas is nu in balbezit. Casas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Calianaz passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassadritta rent richting de bal. Veér onderschept slim de pass. Veér draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gęsior kopt de bal weg. Casas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olovsson. Olovsson krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Uhlmann geeft een lange en hoge pass. Guardia probeert de bal aan de voet te houden. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak schiet op doel. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 59%, xetaispor AS 41%.
UGUR-2017 FC - xetaispor AS 0:4