Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC FK HUN
433 Tactiek 352
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
8 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.9 gemiddelde waardering 50.6
solid Schieten solid
good Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Cvelfer passt de bal met de wreef. Mərdanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Samways. Mərdanov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bocheński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Recalde maakt een snoekduik en kopt de bal. Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sputnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zenuni is nu in balbezit. Zenuni haalt uit met een fantastische trap. Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - FK HUN 0:1

6e minuut.
Bello passt de bal in één keer door. Samways is nu in balbezit. Zenuni onderschept slim de pass. Zenuni haalt uit met een fantastische trap. Keszthelyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Akifli trapt de bal weg van het doel. Marturano kopt de bal weg. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - FK HUN 0:2

11e minuut.
Recalde is nu in balbezit. Keszthelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Keszthelyi geeft een hoge lob. Cysarz geeft een lange en hoge pass. Recalde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Recalde passt de bal zonder na te denken. Zenuni kan de bal niet met de borst controleren. Keszthelyi begaat een overtreding. Keszthelyi krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Graff trapt de bal weg. Bocheński kopt de bal weg. Marturano speelt de bal door. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bello probeert naar een medespeler te passen. Recalde rent richting de bal. Recalde passt de bal in één keer door. Daar is Zenuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenuni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lisac heeft problemen om de bal te vangen. Lisac geeft de bal voor. Keszthelyi rent richting de bal. Zenuni onderschept slim de pass. Zenuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - FK HUN 0:3

28e minuut.
Zenuni probeert de bal aan de voet te houden. Mərdanov kopt de bal weg. Marturano is nu in balbezit. Marturano geeft een hoge lob. Recalde krijgt zijn hoofd ertegen. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cvelfer geeft een hoge lob. Recalde met een sublieme pass. Daar is Zenuni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zenuni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - FK HUN 0:4

31e minuut.
Cysarz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zenuni de bal. Keszthelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenuni onderschept slim de pass. Zenuni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 67%, FK HUN 33%.
QR FC - FK HUN 0:4

51e minuut.
Wszołek speelt de bal door. Filozof rent richting de bal. Filozof passt de bal zonder na te denken. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Bocheński speelt de bal door. Zenuni met een sublieme pass. Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde haalt uit met een fantastische trap. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Bocheński speelt de bal door. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov passt de bal met de wreef. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Marturano met een sublieme pass. Recalde rent richting de bal. Recalde schiet op doel. Utkinas heeft problemen om de bal te vangen. Sputnik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Inworp. Wszołek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šimlinger speelt de bal door. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel. Akifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Sputnik kopt de bal weg. Marturano is nu in balbezit. Marturano passt de bal in één keer door. Zenuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenuni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - FK HUN 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 64%, FK HUN 36%.
QR FC - FK HUN 0:5