Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
For Example Zirə FK
Tactic 6 (D) Tactiek ....
41% Balbezit 59%
52% Spel op eigen helft 48%
2 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
48.7 gemiddelde waardering 57
redelijk Schieten uitstekend
goed Passen goed
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Kanar speelt de bal door. Gambara rent richting de bal. Gambara geeft een hoge lob. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Parisi kopt de bal weg. Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałużyński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Kałużyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Kałużyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Treściński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

14e minuut.
Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz haalt uit met een fantastische trap. Parisi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dzierżyński neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Sáez passt de bal zonder na te denken. Cioper met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. Varisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - Zirə FK 0:1

28e minuut.
Quluzadə geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kanar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar geeft een hoge lob. Pichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Amborsi probeert de bal aan de voet te houden. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - Zirə FK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 51%, Zirə FK 49%.
For Example - Zirə FK 0:2

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arregui komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Pichert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper onderschept slim de pass. Cioper met een sublieme pass. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 52%, Zirə FK 48%.
For Example - Zirə FK 0:2