Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: Zirə
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 22858
Zirə FK For Example
.... Tactiek Tactic 6 (D)
61% Balbezit 39%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 40.8
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen redelijk


2e minuut.
Arregui onderschept slim de pass. Pellota bereikt de bal nog maar net als eerste. Amborsi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Amborsi krijgt een gele kaart. Pellota raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arregui neemt zijn aanloop. Varisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - For Example 1:0

17e minuut.
Gambara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pellota rent richting de bal. Pellota passt de bal zonder na te denken. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doeltrap. Varisani trapt de bal weg van het doel. Treściński kopt de bal weg. Arregui rent richting de bal. Arregui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Arregui speelt de bal door. Dueñas rent richting de bal. Pellota is nu in balbezit. Pellota haalt uit met een fantastische trap. Varisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Gambara met een sublieme pass. Quluzadə heeft problemen om de bal te vangen. Dueñas is nu in balbezit. Arregui rent richting de bal. Arregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - For Example 2:0

34e minuut.
Quluzadə probeert naar een medespeler te passen. Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal met de wreef. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Varisani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ţugulea heeft problemen om de bal te vangen. Arregui is nu in balbezit. Quluzadə begaat een overtreding. Arregui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 35%, For Example 65%.
Zirə FK - For Example 2:0

55e minuut.
Dzierżyński passt de bal in één keer door. Băsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński begaat een overtreding. Treściński krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gambara geeft een hoge lob. Dueñas kopt de bal weg. Arregui rent richting de bal. Arregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - For Example 3:0

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cioper met de inworp. Ţugulea is nu in balbezit. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Varisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Băsescu passt de bal met de wreef. Gligorić is nu in balbezit. Matulewicz begaat een overtreding. Matulewicz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas passt de bal met de wreef. Arregui is nu in balbezit. Arregui draait met de bal, schiet en ... Varisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - For Example 4:0

87e minuut.
Quluzadə speelt de bal door. Kanar is nu in balbezit. Kanar geeft een hoge lob. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - For Example 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 41%, For Example 59%.
Zirə FK - For Example 5:0