Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 36412
ORXK Forza Neftçi
4-4-2 kompakt Tactiek Neftçi 3-5-2
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.5 gemiddelde waardering 58.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomprowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Pomprowicz passt de bal zonder na te denken. Fauchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauchet geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
da Silva Fogaça probeert naar een medespeler te passen. Nicotero bereikt de bal nog maar net als eerste. Nicotero geeft een hoge lob. Fuentes heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Borgosz geeft een hoge lob. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Colombrini ... Strafschop! Colombrini krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Lisiecki kopt de bal weg. Məlikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boateng. Boateng krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Musayev geeft een lange en hoge pass. Borgosz kopt de bal weg. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Forza Neftçi 1:0

20e minuut.
da Silva Fogaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Fogaça passt de bal zonder na te denken. Daar is Nicotero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicotero geeft een hoge lob. Fuentes kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 42%, Forza Neftçi 58%.
ORXK - Forza Neftçi 1:0

50e minuut.
İsrafilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Machuca de bal. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Forza Neftçi 2:0

51e minuut.
Boateng passt de bal met de wreef. Fauchet geeft een hoge lob. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Forza Neftçi 3:0

58e minuut.
Lisiecki schiet op doel. Bakero probeert naar een medespeler te passen. Mustafazadə kopt de bal weg. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Tatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Muntenuş met een sublieme pass. Nicotero rent richting de bal. Nicotero passt de bal zonder na te denken. da Silva Fogaça is nu in balbezit. da Silva Fogaça schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
da Silva Fogaça rent richting de bal. da Silva Fogaça passt de bal in één keer door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - Forza Neftçi 3:1

81e minuut.
Fauchet kopt de bal weg. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov is nu in balbezit. Lisiecki onderschept slim de pass. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Bakero bokst de bal weg.

86e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Muntenuş kopt de bal weg. Nicotero heeft problemen om de bal te vangen. Nicotero passt de bal zonder na te denken. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Tatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 52%, Forza Neftçi 48%.
ORXK - Forza Neftçi 3:1