Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK HUN xetaispor AS
541 Tactiek xxxx
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 53
goed Schieten goed
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Adilov speelt de bal door. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak passt de bal zonder na te denken. Geremek rent richting de bal. Geremek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Geremek kopt de bal weg. Cornilescu geeft een lange en hoge pass. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ... Gəncəli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - xetaispor AS 1:0

14e minuut.
Olovsson speelt de bal door. Adilov is nu in balbezit. Adilov geeft een lange en hoge pass. Geremek krijgt zijn hoofd ertegen. Akifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK HUN - xetaispor AS 1:1

15e minuut.
Lisac rent richting de bal. Kurz is nu in balbezit. Tomalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kurz kan niet meer verder spelen. Mərdanov komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Bocheński verovert de bal door een tackle van achteren. Marturano is nu in balbezit. Marturano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mərdanov de bal. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Tomalak kopt de bal weg. Bello geeft een hoge lob. Recalde is nu in balbezit. Recalde haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - xetaispor AS 2:1

22e minuut.
Uhlmann is nu in balbezit. Cornilescu onderschept slim de pass. Cornilescu passt de bal met de wreef. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 50%, xetaispor AS 50%.
FK HUN - xetaispor AS 2:1

67e minuut.
Adilov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cysarz de bal. Geremek bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK HUN - xetaispor AS 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 55%, xetaispor AS 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK HUN - xetaispor AS 2:2