Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: DALGA ARENA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 13979
xetaispor AS FK HUN
xxxx Tactiek 343
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 50.6
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen goed


3e minuut.
Teremi probeert naar een medespeler te passen. Uhlmann rent richting de bal. Uhlmann met een sublieme pass. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Recalde passt de bal in één keer door. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov passt de bal zonder na te denken. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hradzil probeert naar een medespeler te passen. Strama bereikt de bal nog maar net als eerste. Sputnik rent richting de bal. Sputnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - FK HUN 0:1

22e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gəncəli niet meer kan verder spelen. Geremek komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Teremi geeft een lange en hoge pass. Zenuni geeft de bal voor. Strama heeft problemen om de bal te vangen. Sputnik rent richting de bal. Sputnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Tomalak probeert naar een medespeler te passen. Olovsson is nu in balbezit. Olovsson passt de bal met de wreef. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Teremi geeft een hoge lob. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson passt de bal zonder na te denken. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 49%, FK HUN 51%.
xetaispor AS - FK HUN 0:1

47e minuut.
Hradzil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Adilov zijn tegenspeler op de grond. Adilov krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Strama controleert de bal met de borst. Recalde rent richting de bal. Strama is nu in balbezit. Strama haalt uit met een fantastische trap. Geremek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Olovsson passt de bal in één keer door. Adilov is nu in balbezit. Adilov probeert naar een medespeler te passen. Gęsior rent richting de bal. Gęsior schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xetaispor AS - FK HUN 1:1

63e minuut.
Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior passt de bal met de wreef. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak rent richting de bal. Tomalak schiet op doel. Akifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cassadritta de bal. Recalde bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Uhlmann onderschept slim de pass. Uhlmann geeft een hoge lob. Kurz is nu in balbezit. Gęsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Akifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson rent richting de bal. Olovsson passt de bal zonder na te denken. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Teremi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van García Conde. Teremi raakt geblesseerd tijdens het duel. Teremi met een snel genomen vrije trap. Zenuni kopt de bal weg. Olovsson rent richting de bal. Olovsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fiszer speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Zenuni de bal onder controle te krijgen. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior schiet op doel. Akifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - FK HUN 2:1

86e minuut.
Uhlmann rent richting de bal. Uhlmann met een sublieme pass. Adilov probeert naar een medespeler te passen. Gęsior rent richting de bal. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Akifli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 48%, FK HUN 52%.
xetaispor AS - FK HUN 2:1