Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC UGUR-2017 FC
433 Tactiek barbarossa
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten formidable
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


6e minuut.
Bach speelt de bal door. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - UGUR-2017 FC 0:1

8e minuut.
Hoření verovert de bal door een tackle van achteren. Guardia rent richting de bal. Gibbs-White verovert de bal door een tackle van achteren. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hoření passt de bal in één keer door. Guardia met een sublieme pass. Daar is Casas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibbs-White onderschept slim de pass. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bach trapt de bal weg van het doel. Šimlinger probeert de bal met de borst te controleren. Casas verovert de bal door een tackle van achteren. Veér rent richting de bal. Veér haalt uit met een fantastische trap. Graff bokst de bal weg.

17e minuut.
Cvelfer geeft een lange en hoge pass. Hoření kopt de bal weg. Klungelig pakt Šimlinger de bal. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Doeltrap. Bach trapt de bal weg. Calianaz kopt de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Graff trapt de bal weg van het doel. Hoření kopt de bal weg. Calianaz probeert naar een medespeler te passen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hoření is nu in balbezit. Filozof onderschept slim de pass. Filozof probeert naar een medespeler te passen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Hoření geeft een hoge lob. Maschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschi met een sublieme pass. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Graff trapt de bal weg. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White passt de bal zonder na te denken. Jurado Molina geeft een hoge lob. Fuller springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Hintikka probeert naar een medespeler te passen. Veér speelt de bal door. Maschi is nu in balbezit. Maschi haalt uit met een fantastische trap. Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - UGUR-2017 FC 0:2

35e minuut.
Klungelig pakt Maschi de bal. Hintikka rent richting de bal. Hintikka passt de bal met de wreef. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - UGUR-2017 FC 0:3

38e minuut.
Cusumano geeft een lange en hoge pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keszthelyi. Keszthelyi krijgt een gele kaart. Veér raakt geblesseerd tijdens het duel. Guardia met een snel genomen vrije trap. Veér krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hintikka met een sublieme pass. Daar is Veér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér passt de bal in één keer door. Daar is Calianaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calianaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Delmulle met een snelle inworp. Calianaz rent richting de bal. Calianaz passt de bal met de wreef. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 53%, UGUR-2017 FC 47%.
QR FC - UGUR-2017 FC 0:3

46e minuut.
Casas geeft een hoge lob. Inworp. Utkinas met de inworp. Jurado Molina is nu in balbezit. Jurado Molina geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wszołek met een snelle inworp. Filozof speelt de bal door. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Keszthelyi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gibbs-White de bal onder controle te krijgen. Delmulle rent richting de bal. Hintikka rent richting de bal. Hintikka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Filozof rent richting de bal. Hoření verovert de bal door een tackle van achteren. Hoření probeert naar een medespeler te passen. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Maschi passt de bal zonder na te denken. Calianaz is nu in balbezit. Calianaz passt de bal met de wreef. Hintikka heeft problemen om de bal te vangen. Hintikka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Guardia met een sublieme pass. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka speelt de bal door. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Maschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Samways rent richting de bal. Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Calianaz speelt de bal door. Keszthelyi is nu in balbezit. Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér haalt uit met een fantastische trap. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz haalt uit met een fantastische trap. Graff bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - UGUR-2017 FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 54%, UGUR-2017 FC 46%.
QR FC - UGUR-2017 FC 0:4