Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UGUR-2017 FC QR FC
barbarossa Tactiek 433
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 45.4
excellent Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Filozof verovert de bal door een tackle van achteren. Filozof schiet op doel. Na een snelle pass probeert Fuller de bal onder controle te krijgen. Šimlinger geeft de bal voor. Fuller springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Fuller passt de bal zonder na te denken. Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. De Carlo rent richting de bal. Gibbs-White verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De Carlo rent richting de bal. De Carlo passt de bal zonder na te denken. Calianaz probeert naar een medespeler te passen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Cusumano probeert naar een medespeler te passen. De Carlo is nu in balbezit. Gibbs-White schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gibbs-White krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Graff trapt de bal weg van het doel. Bach kopt de bal weg. Samways is nu in balbezit. Veér is nu in balbezit. Veér haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Veér de bal onder controle te krijgen. Cvelfer rent richting de bal. Veér onderschept slim de pass. Veér draait met de bal, schiet en ... Churov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Churov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér verovert de bal door een tackle van achteren. Veér speelt de bal door. Casas is nu in balbezit. Casas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Calianaz rent richting de bal. Calianaz probeert naar een medespeler te passen. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ... Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - QR FC 1:0

35e minuut.
Bach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Carlo passt de bal in één keer door. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ... Graff bokst de bal weg.

43e minuut.
Yağan kopt de bal weg. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz geeft de bal voor. Veér krijgt zijn hoofd ertegen. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - QR FC 2:0

44e minuut.
Utkinas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De Carlo de bal. Jurado Molina tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De Carlo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. De Carlo kan niet meer verder spelen. Duriez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 32%, QR FC 68%.
UGUR-2017 FC - QR FC 2:0

48e minuut.
Inworp. Bach met de inworp. Duriez kan de bal niet met de borst controleren. Duriez geeft een lange en hoge pass. Veér maakt een snoekduik en kopt de bal. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Yağan geeft een lange en hoge pass. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White heeft problemen om de bal te vangen. Gibbs-White haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Gibbs-White is nu in balbezit. Delmulle legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gibbs-White is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delmulle speelt de bal door. Fuller legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - QR FC 2:1

58e minuut.
Delmulle geeft een hoge lob. Casas kopt de bal weg. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - QR FC 3:1

61e minuut.
Samways speelt de bal door. Veér heeft problemen om de bal te vangen. Veér passt de bal in één keer door. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Delmulle met een snelle inworp. Calianaz geeft de bal voor. Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Veér de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jurado Molina is nu in balbezit. Jurado Molina geeft een lange en hoge pass. Daar is Cusumano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuller rent richting de bal. Fuller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Calianaz geeft een hoge lob. Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Veér rent richting de bal. Veér draait met de bal, schiet en ... Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jurado Molina de bal. Jurado Molina geeft een hoge lob. Fuller krijgt zijn hoofd ertegen. Czyrak bokst de bal weg.

86e minuut.
Samways onderschept slim de pass. Bach is nu in balbezit. Bach met een sublieme pass. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 51%, QR FC 49%.
UGUR-2017 FC - QR FC 3:1