Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 38249
ORXK For Example
4-1-3-2 Tactiek Tactic 6 (D)
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
63.1 gemiddelde waardering 43.5
excellent Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Çərkəzzadə is nu in balbezit. Bəşirli rent richting de bal. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Varisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 1:0

5e minuut.
Musayev geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə kopt de bal weg. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. Varisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 2:0

15e minuut.
Daar is Quluzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Varisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 3:0

22e minuut.
Băsescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dózsa komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz passt de bal met de wreef. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Varisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 4:0

31e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński passt de bal in één keer door. Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bəşirli geeft een lange en hoge pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Heimoz schiet op doel. Tatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 4:1

42e minuut.
Boateng verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng passt de bal zonder na te denken. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Varisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 36%, For Example 64%.
ORXK - For Example 5:1

61e minuut.
Kałużyński met een snelle inworp. Boateng rent richting de bal. Dózsa begaat een overtreding. Dózsa krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Həsənli speelt de bal door. Quluzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lisiecki. Quluzadə roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Quluzadə kan niet meer verder spelen. Giovanoli komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə passt de bal met de wreef. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel. Varisani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 6:1

79e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Varisani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - For Example 7:1

81e minuut.
Musayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Musayev geeft een lange en hoge pass. Bəşirli heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz geeft een hoge lob. Çərkəzzadə kopt de bal weg. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 28%, For Example 72%.
ORXK - For Example 7:1