Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
For Example ORXK
Tactic 6 (D) Tactiek 4-4-2 kompakt
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 28
6 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
41.6 gemiddelde waardering 63.2
adequate Schieten excellent
good Passen excellent
weak Verdedigen formidable


1e minuut.
Quluzadə onderschept slim de pass. Mustafazadə rent richting de bal. Quluzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quluzadə krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Heimoz rent richting de bal. Heimoz haalt uit met een fantastische trap. Tatić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Klungelig pakt Lisiecki de bal. Quluzadə onderschept slim de pass. Quluzadə geeft de bal voor. Matulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Matulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lisiecki kopt de bal weg. Fauchet geeft de bal voor. Amborsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə schiet op doel. Varisani bokst de bal weg.

11e minuut.
Galazzo geeft een lange en hoge pass. Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli passt de bal zonder na te denken. Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Borgosz kopt de bal weg. Çərkəzzadə rent richting de bal. Amborsi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Çərkəzzadə wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Quluzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dózsa komt het veld opgelopen. Lisiecki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Băsescu rent richting de bal. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə geeft een hoge lob. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kałużyński geeft een lange en hoge pass. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli passt de bal zonder na te denken. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
İsrafilov verovert de bal door een tackle van achteren. İsrafilov geeft de bal voor. Lisiecki kopt de bal weg. Çərkəzzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dzierżyński passt de bal zonder na te denken. Musayev heeft problemen om de bal te vangen. Musayev met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisiecki de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Varisani bokst de bal weg.

38e minuut.
Mustafazadə passt de bal met de wreef. Musayev rent richting de bal. Musayev probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Borgosz passt de bal zonder na te denken. Mustafazadə rent richting de bal. Mustafazadə geeft de bal voor. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 69%, ORXK 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
For Example - ORXK 0:0

50e minuut.
Amborsi kopt de bal weg. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz geeft een hoge lob. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Varisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Băsescu geeft de bal voor. Həsənli geeft een hoge lob. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Varisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Amborsi geeft de bal voor. Həsənli rent richting de bal. Həsənli geeft een lange en hoge pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - ORXK 0:1

61e minuut.
Matulewicz kopt de bal weg. İsrafilov is nu in balbezit. Heimoz onderschept slim de pass. Heimoz schiet op doel. Tatić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
For Example - ORXK 1:1

71e minuut.
Pomprowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mustafazadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Băsescu rent richting de bal. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Pichert kan de bal niet met de borst controleren. Fauchet is nu in balbezit. Fauchet geeft een hoge lob. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal met de wreef. Daar is Borgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Musayev met een sublieme pass. Həsənli heeft problemen om de bal te vangen. Həsənli geeft een hoge lob. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Varisani kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki passt de bal in één keer door. Borgosz rent richting de bal. Borgosz haalt uit met een fantastische trap. Varisani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 73%, ORXK 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
For Example - ORXK 1:1