Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: Zirə
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 40992
Zirə FK Forza Neftçi
.... Tactiek Neftçi 3-5-2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.5 gemiddelde waardering 54.3
formidable Schieten solid
solid Passen solid
incredible Verdedigen solid


1e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper speelt de bal door. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Forza Neftçi 1:0

4e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Cioper geeft een lange en hoge pass. Zinheiro heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Forza Neftçi 2:0

5e minuut.
Dueñas rent richting de bal. Cioper rent richting de bal. Machuca onderschept slim de pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Nicotero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper begaat een overtreding. Cioper krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nicotero rent richting de bal. Cioper onderschept slim de pass. Cioper met een sublieme pass. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - Forza Neftçi 3:0

40e minuut.
Dueñas onderschept slim de pass. Sáez rent richting de bal. Machuca is nu in balbezit. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Machuca geeft de bal voor. Klungelig pakt Zain de bal. Treściński probeert naar een medespeler te passen. Sáez rent richting de bal. Sáez schiet op doel. Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 44%, Forza Neftçi 56%.
Zirə FK - Forza Neftçi 3:0

58e minuut.
Delac geeft een hoge lob. Cioper kopt de bal weg. Daar is Colombrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Cioper passt de bal in één keer door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal in één keer door. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayuko komt het veld opgelopen. Elma komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gligorić geeft een hoge lob. Sáez is nu in balbezit. Sáez passt de bal in één keer door. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arregui komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ayuko geeft de bal voor. Klungelig pakt Nicotero de bal. Gligorić begaat een overtreding. Gligorić krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 33%, Forza Neftçi 67%.
Zirə FK - Forza Neftçi 3:0