Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi Zirə FK
Neftçi 3-5-2 Tactiek ....
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
57.9 gemiddelde waardering 60.8
very good Schieten formidable
very good Passen solid
solid Verdedigen incredible


1e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal in één keer door. Kanar is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorić rent richting de bal. Muntenuş verovert de bal door een tackle van achteren. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Immesberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Zirə FK 1:0

10e minuut.
Treściński onderschept slim de pass. Treściński geeft een hoge lob. Machuca rent richting de bal. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Cioper geeft de bal voor. Sáez kopt de bal weg. Arregui is nu in balbezit. Arregui draait met de bal, schiet en ... Bakero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Neftçi - Zirə FK 1:1

25e minuut.
Delac verovert de bal door een tackle van achteren. Delac geeft een hoge lob. Treściński kopt de bal weg. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Məlikov rent richting de bal. Məlikov passt de bal met de wreef. Gligorić is nu in balbezit. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dueñas met een sublieme pass. Cioper rent richting de bal. Cioper geeft een hoge lob. Arregui rent richting de bal. Arregui draait met de bal, schiet en ... Bakero bokst de bal weg.

38e minuut.
Sáez geeft een hoge lob. Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas schiet op doel. Bakero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Zirə FK 1:2

39e minuut.
Dueñas passt de bal met de wreef. Sáez rent richting de bal. Jozefík onderschept slim de pass. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Cioper de bal. Cioper geeft een lange en hoge pass. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 55%, Zirə FK 45%.
Forza Neftçi - Zirə FK 1:2

46e minuut.
Sáez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jałyński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Delac onderschept slim de pass. Delac geeft de bal voor. Cioper kopt de bal weg. Arregui heeft problemen om de bal te vangen. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Bakero bokst de bal weg.

50e minuut.
da Silva Fogaça met een sublieme pass. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Parisi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fuentes raakt geblesseerd tijdens het duel. Məlikov wilt de vrije trap nemen. Immesberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Zain is nu in balbezit. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Immesberger trapt de bal weg van het doel. Kanar kopt de bal weg. Jałyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper passt de bal in één keer door. Arregui is nu in balbezit. Arregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - Zirə FK 1:3

67e minuut.
Daar is Jozefík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qasımsoy. Dueñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jałyński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Colombrini onderschept slim de pass. Colombrini passt de bal met de wreef. Nicotero is nu in balbezit. Nicotero geeft een lange en hoge pass. Fuentes rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Treściński geeft een lange en hoge pass. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioper neemt de hoekschop. Arregui krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Nicotero met de inworp. Treściński met een sublieme pass. da Silva Fogaça rent richting de bal. da Silva Fogaça haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Nicotero is nu in balbezit. Nicotero geeft een lange en hoge pass. Parisi is nu in balbezit. Fuentes verovert de bal door een tackle van achteren. Fuentes schiet op doel. Immesberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 50%, Zirə FK 50%.
Forza Neftçi - Zirə FK 1:3