Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK HUN UGUR-2017 FC
343 Tactiek barbarossa
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
13 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 52
good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen solid


1e minuut.
Hradzil geeft een hoge lob. Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Telek speelt de bal door. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Hoření verovert de bal door een tackle van achteren. Hoření geeft de bal voor. Lisac heeft problemen om de bal te vangen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap. Akifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - UGUR-2017 FC 0:1

21e minuut.
De Carlo met een sublieme pass. Maschi heeft problemen om de bal te vangen. Kurz rent richting de bal. Kurz geeft een lange en hoge pass. Mərdanov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Delmulle geeft een hoge lob. Maschi is nu in balbezit. Maschi passt de bal met de wreef. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel. Akifli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - UGUR-2017 FC 0:2

33e minuut.
Guardia passt de bal zonder na te denken. Recalde rent richting de bal. Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde verovert de bal door een tackle van achteren. Recalde draait met de bal, schiet en ... Czyrak bokst de bal weg.

36e minuut.
Zenuni verovert de bal door een tackle van achteren. Zenuni geeft de bal voor. Mərdanov kopt de bal weg. Recalde rent richting de bal. Recalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Bach bereikt de bal nog maar net als eerste. Hradzil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bach is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bach zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veér maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 53%, UGUR-2017 FC 47%.
FK HUN - UGUR-2017 FC 0:2

47e minuut.
Mərdanov kopt de bal weg. Recalde rent richting de bal. Hintikka begaat een overtreding. Hintikka krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Hoření kopt de bal weg. Maschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hradzil. Maschi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maschi kan niet meer verder spelen. Casas komt het veld opgelopen. Hintikka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veér krijgt zijn hoofd ertegen. Akifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
García Conde probeert naar een medespeler te passen. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoření verovert de bal door een tackle van achteren. Recalde verovert de bal door een tackle van achteren. Recalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Recalde is nu in balbezit. Hoření tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Recalde raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mərdanov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - UGUR-2017 FC 1:2

74e minuut.
Mərdanov kopt de bal weg. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
García Conde speelt de bal door. Sputnik rent richting de bal. Sputnik met een sublieme pass. Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Guardia met een sublieme pass. Zenuni is nu in balbezit. Zenuni geeft een lange en hoge pass. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hintikka rent richting de bal. García Conde tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hintikka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guardia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Veér krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 55%, UGUR-2017 FC 45%.
FK HUN - UGUR-2017 FC 1:2