Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
xetaispor AS QR FC
xxxx Tactiek 433
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 47.5
formidable Schieten good
good Passen good
formidable Verdedigen very good


2e minuut.
Šimlinger met een sublieme pass. Tomalak rent richting de bal. Tomalak met een sublieme pass. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - QR FC 1:0

4e minuut.
Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uhlmann zal de hoekschop nemen. Gęsior kopt de bal weg. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Teremi met een sublieme pass. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson met een sublieme pass. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tomalak rent richting de bal. Tomalak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Daar is Uhlmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uhlmann met een sublieme pass. Gęsior rent richting de bal. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Graff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - QR FC 2:0

21e minuut.
Adilov geeft een lange en hoge pass. Cvelfer kan de bal niet met de borst controleren. Gęsior onderschept slim de pass. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - QR FC 3:0

30e minuut.
Utkinas onderschept slim de pass. Uhlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlmann probeert naar een medespeler te passen. Tomalak rent richting de bal. Tomalak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gęsior passt de bal zonder na te denken. Olovsson rent richting de bal. Olovsson passt de bal in één keer door. Tomalak heeft problemen om de bal te vangen. Tomalak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tilki verovert de bal door een tackle van achteren. Tilki geeft een hoge lob. Inworp. Jurado Molina met de inworp. Gibbs-White geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 32%, QR FC 68%.
xetaispor AS - QR FC 3:0

48e minuut.
Samways is nu in balbezit. Adilov verovert de bal door een tackle van achteren. Adilov geeft een hoge lob. Keszthelyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gęsior springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Uhlmann met een sublieme pass. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior geeft een lange en hoge pass. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wszołek is nu in balbezit. Wszołek geeft een hoge lob. Uhlmann speelt de bal door. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cassadritta verovert de bal door een tackle van achteren. Gibbs-White onderschept slim de pass. Teremi probeert naar een medespeler te passen. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel onderschept slim de pass. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Gęsior is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uhlmann zal de hoekschop nemen. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Uhlmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gęsior probeert naar een medespeler te passen. Olovsson rent richting de bal. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak draait met de bal, schiet en ... Paal! Gęsior rent richting de bal. Gęsior geeft een hoge lob. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tomalak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - QR FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 39%, QR FC 61%.
xetaispor AS - QR FC 4:0