Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC xetaispor AS
433 Tactiek xxxx
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.6 gemiddelde waardering 55.6
goed Schieten formidabel
redelijk Passen goed
solide Verdedigen formidabel


5e minuut.
Uhlmann probeert naar een medespeler te passen. Keszthelyi probeert de bal met de borst te controleren. Gęsior is nu in balbezit. Olovsson rent richting de bal. Olovsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Tomalak kopt de bal weg. Olovsson rent richting de bal. Olovsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gęsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Adilov met een sublieme pass. Daar is Tomalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gęsior, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gęsior schiet op doel. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cvelfer rent richting de bal. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak passt de bal in één keer door. Olovsson rent richting de bal. Olovsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Uhlmann probeert naar een medespeler te passen. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior rent richting de bal. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:1

28e minuut.
Samways verovert de bal door een tackle van achteren. Samways geeft de bal voor. Tomalak is nu in balbezit. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Olovsson probeert de bal met de borst te controleren. Gęsior is nu in balbezit. Met opzet legt Keszthelyi zijn tegenspeler op de grond. Keszthelyi is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gęsior is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Teremi komt bij de bal en schiet. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Jurado Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlmann verovert de bal door een tackle van achteren. Uhlmann passt de bal zonder na te denken. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:2

33e minuut.
Inworp. Adilov met de inworp. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak geeft een hoge lob. Gęsior springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:3

36e minuut.
Olovsson rent richting de bal. Olovsson passt de bal zonder na te denken. Cvelfer rent richting de bal. Gęsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Samways heeft problemen om de bal te vangen. Adilov onderschept slim de pass. Olovsson is nu in balbezit. Olovsson haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 74%, xetaispor AS 26%.
QR FC - xetaispor AS 0:4

52e minuut.
Tomalak is nu in balbezit. Tomalak geeft de bal voor. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson schiet op doel. Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:5

54e minuut.
Klungelig pakt Olovsson de bal. Olovsson met een sublieme pass. Gęsior is nu in balbezit. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:6

62e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft een lange en hoge pass. Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:7

69e minuut.
Olovsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Olovsson passt de bal met de wreef. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:8

71e minuut.
Tomalak verovert de bal door een tackle van achteren. Olovsson is nu in balbezit. Samways legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olovsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Olovsson neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Graff bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Olovsson rent richting de bal. Samways legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olovsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tomalak neemt de penalty, wat een uithaal! Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:9

88e minuut.
Šimlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior onderschept slim de pass. Gęsior met een sublieme pass. Olovsson is nu in balbezit. Olovsson draait met de bal, schiet en ... Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Stănăşel rent richting de bal. Stănăşel geeft een hoge lob. Teremi kopt de bal weg. Olovsson rent richting de bal. Olovsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - xetaispor AS 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 67%, xetaispor AS 33%.
QR FC - xetaispor AS 0:10