Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:18
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: DALGA ARENA
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24830
xetaispor AS Zirə FK
xxxx Tactiek ....
50% Balbezit 50%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 61.8
excellent Schieten outstanding
good Passen good
excellent Verdedigen incredible


4e minuut.
Kanar passt de bal zonder na te denken. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak passt de bal in één keer door. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas schiet op doel. Gəncəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Uhlmann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal met de wreef. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Zain verovert de bal door een tackle van achteren. Zain geeft een lange en hoge pass. Dueñas kopt de bal weg. Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak schiet op doel. Gəncəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - Zirə FK 0:1

13e minuut.
Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Tilki probeert de bal aan de voet te houden. Kanar geeft de bal voor. Dueñas springt en kopt de bal. Daar is Cassadritta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pellota zal de hoekschop nemen. Rochowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Tilki heeft problemen om de bal te vangen. Gəncəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Treściński geeft de bal voor. Teremi kopt de bal weg. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak schiet op doel. Gəncəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Tomalak is nu in balbezit. Tomalak speelt de bal door. Gęsior rent richting de bal. Gęsior schiet op doel. Immesberger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
xetaispor AS - Zirə FK 1:1

33e minuut.
Sáez is nu in balbezit. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak rent richting de bal. Sáez rent richting de bal. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft de bal voor. Treściński kopt de bal weg. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - Zirə FK 1:2

43e minuut.
Adilov geeft de bal voor. Parisi geeft een lange en hoge pass. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. Gəncəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - Zirə FK 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 68%, Zirə FK 32%.
xetaispor AS - Zirə FK 1:3

47e minuut.
Pellota speelt de bal door. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal in één keer door. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. Gəncəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Stănăşel geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pellota met een snelle inworp. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Gligorić onderschept slim de pass. Gligorić geeft de bal voor. Klungelig pakt Cassadritta de bal. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arregui komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas passt de bal zonder na te denken. Arregui is nu in balbezit. Arregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
xetaispor AS - Zirə FK 1:4

71e minuut.
Pellota kopt de bal weg. Sáez met een sublieme pass. Kanar speelt de bal door. Daar is Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arregui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gəncəli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Daar is Gligorić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gligorić geeft de bal voor. Arregui is nu in balbezit. Arregui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xetaispor AS 66%, Zirə FK 34%.
xetaispor AS - Zirə FK 1:4