Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: Zirə
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 28334
Zirə FK xetaispor AS
.... Tactiek xxxx
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60 gemiddelde waardering 55.9
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Arregui rent richting de bal. Arregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Treściński onderschept slim de pass. Treściński passt de bal in één keer door. Cassadritta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli bokst de bal weg.

18e minuut.
Zain geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adilov met de inworp. Stănăşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănăşel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Arregui onderschept slim de pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassadritta begaat een overtreding. Dueñas raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dueñas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - xetaispor AS 1:0

30e minuut.
Treściński probeert de bal aan de voet te houden. Cioper kopt de bal weg. Daar is Stănăşel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arregui is nu in balbezit. Arregui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gəncəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Arregui rent richting de bal. Cioper is nu in balbezit. Cioper passt de bal met de wreef. Arregui rent richting de bal. Arregui haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Dueñas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teremi. Dueñas raakt geblesseerd tijdens het duel. Treściński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Arregui maakt een snoekduik en kopt de bal. Gəncəli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - xetaispor AS 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 33%, xetaispor AS 67%.
Zirə FK - xetaispor AS 2:0

46e minuut.
Cioper met de inworp. Sáez rent richting de bal. Stănăşel is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Sáez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Pellota rent richting de bal. Fiszer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pellota geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fiszer de bal onder controle te krijgen. Arregui maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Olovsson onderschept slim de pass. Olovsson passt de bal zonder na te denken. Adilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Adilov geeft een hoge lob. Gęsior krijgt zijn hoofd ertegen. Immesberger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Uhlmann neemt de hoekschop. Gęsior kopt de bal weg. Klungelig pakt Tomalak de bal. Tomalak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Olovsson de bal onder controle te krijgen. Immesberger bokst de bal weg.

67e minuut.
Olovsson is nu in balbezit. Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak verovert de bal door een tackle van achteren. Olovsson is nu in balbezit. Olovsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Arregui probeert naar een medespeler te passen. Dueñas is nu in balbezit. Tilki is nu in balbezit. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Immesberger speelt de bal door. Cioper heeft problemen om de bal te vangen. Sáez speelt de bal door. Dueñas rent richting de bal. Dueñas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 40%, xetaispor AS 60%.
Zirə FK - xetaispor AS 2:0