Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UGUR-2017 FC ORXK
barbarossa Tactiek 4-4-2 kompakt
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
53.2 gemiddelde waardering 64.4
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Mustafazadə met een sublieme pass. Lisiecki rent richting de bal. Hoření bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki onderschept slim de pass. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:1

13e minuut.
Hoření kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert De Carlo de bal onder controle te krijgen. Mustafazadə geeft een hoge lob. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Guardia de bal. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:2

19e minuut.
De Carlo met een sublieme pass. Musayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschi verovert de bal door een tackle van achteren. Maschi geeft een hoge lob. Veér krijgt zijn hoofd ertegen. Tatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tatić is nu in balbezit. Tatić geeft een lange en hoge pass. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Həsənli heeft problemen om de bal te vangen. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pomprowicz met de inworp. Boateng is nu in balbezit. Boateng geeft een hoge lob. Çərkəzzadə springt en kopt de bal. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:3

24e minuut.
Boateng passt de bal met de wreef. Mustafazadə speelt de bal door. Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz geeft de bal voor. Lisiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Boateng onderschept slim de pass. Boateng passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:4

29e minuut.
Lisiecki onderschept slim de pass. Borgosz rent richting de bal. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Çərkəzzadə de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:5

35e minuut.
Çərkəzzadə is nu in balbezit. Yağan is nu in balbezit. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:6

42e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz passt de bal met de wreef. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 61%, ORXK 39%.
UGUR-2017 FC - ORXK 0:6

53e minuut.
Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə geeft een hoge lob. Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:7

54e minuut.
Klungelig pakt De Carlo de bal. De Carlo speelt de bal door. Hoření is nu in balbezit. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Hoření onderschept slim de pass. Hoření geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomprowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boateng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə kopt de bal weg. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Boateng passt de bal in één keer door. Mustafazadə rent richting de bal. Mustafazadə geeft de bal voor. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:8

63e minuut.
Guardia geeft de bal voor. Hintikka kopt de bal weg. Daar is İsmayılzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Veér rent richting de bal. Veér schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
İsmayılzadə geeft een hoge lob. Hoření bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 0:9

68e minuut.
Calianaz geeft een hoge lob. İsrafilov kan de bal niet met de borst controleren. Veér is nu in balbezit. Veér schiet op doel. Tatić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 1:9

77e minuut.
Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz passt de bal met de wreef. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Czyrak bokst de bal weg.

82e minuut.
Hintikka rent richting de bal. Maschi rent richting de bal. Maschi passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap. Tatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Tatić probeert naar een medespeler te passen. Guardia rent richting de bal. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki schiet op doel. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - ORXK 1:10

88e minuut.
Czyrak speelt de bal door. Mustafazadə kopt de bal weg. Borgosz speelt de bal door. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 56%, ORXK 44%.
UGUR-2017 FC - ORXK 1:10