Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 40170
ORXK UGUR-2017 FC
4-4-2 kompakt Tactiek barbarossa
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.9 gemiddelde waardering 51
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen solide


2e minuut.
Lisiecki onderschept slim de pass. Guardia is nu in balbezit. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

11e minuut.
Pomprowicz geeft een hoge lob. Borgosz geeft de bal voor. Hintikka probeert de bal met de borst te controleren. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Veér passt de bal zonder na te denken. Maschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Boateng zijn tegenspeler op de grond. Boateng krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə speelt de bal door. Hoření heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mustafazadə passt de bal met de wreef. Yağan onderschept slim de pass. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - UGUR-2017 FC 1:0

45e minuut.
Hintikka passt de bal in één keer door. Musayev geeft een hoge lob. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 33%, UGUR-2017 FC 67%.
ORXK - UGUR-2017 FC 1:0

48e minuut.
Həsənli met een sublieme pass. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yağan is nu in balbezit. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Delmulle rent richting de bal. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Maschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maschi geeft de bal voor. Borgosz probeert de bal aan de voet te houden. Calianaz geeft de bal voor. Veér maakt een snoekduik en kopt de bal. Tatić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Həsənli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - UGUR-2017 FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 45%, UGUR-2017 FC 55%.
ORXK - UGUR-2017 FC 2:0