Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC Forza Neftçi
433 Tactiek Neftçi 3-5-2
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 50
good Schieten very good
good Passen solid
very good Verdedigen good


6e minuut.
Doeltrap. Bakero trapt de bal weg. Muntenuş kopt de bal weg. Kiermasz rent richting de bal. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Graff bokst de bal weg.

11e minuut.
Delac geeft een lange en hoge pass. Cvelfer kopt de bal weg. Jurado Molina is nu in balbezit. Jurado Molina geeft een lange en hoge pass. Fuller maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Muntenuş is nu in balbezit. Auribault speelt de bal door. da Silva Fogaça met een sublieme pass. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cvelfer probeert naar een medespeler te passen. Šimlinger probeert naar een medespeler te passen. Utkinas is nu in balbezit. Kiermasz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
da Silva Fogaça verovert de bal door een tackle van achteren. da Silva Fogaça speelt de bal door. Kiermasz rent richting de bal. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Šimlinger heeft problemen om de bal te vangen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Forza Neftçi 0:1

27e minuut.
Klungelig pakt Gibbs-White de bal. Delac probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş speelt de bal door. Daar is Kiermasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Forza Neftçi 0:2

33e minuut.
Nicotero onderschept slim de pass. Nicotero probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiermasz haalt uit met een fantastische trap. Cvelfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Daniel geeft de bal voor. da Silva Fogaça rent richting de bal. da Silva Fogaça probeert naar een medespeler te passen. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz draait met de bal, schiet en ... Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Silva Fogaça neemt de hoekschop. Kiermasz is nu in balbezit. Kiermasz schiet op doel. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Forza Neftçi 0:3

39e minuut.
Kiermasz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Šimlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Graff bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 68%, Forza Neftçi 32%.
QR FC - Forza Neftçi 0:3

46e minuut.
Kiermasz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayuko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Šimlinger met een sublieme pass. Wszołek rent richting de bal. Met opzet legt Nicotero zijn tegenspeler op de grond. Nicotero krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Cvelfer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Fogaça zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ayuko rent richting de bal. Ayuko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cvelfer geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. da Silva Fogaça met de inworp. Ayuko rent richting de bal. Ayuko schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Wszołek met een snelle inworp. Colombrini is nu in balbezit. Colombrini geeft een lange en hoge pass. Nicotero is nu in balbezit. Nicotero schiet op doel. Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Doeltrap. Elma komt het veld opgelopen.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. da Silva Fogaça geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zinheiro kopt de bal weg. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Graff bokst de bal weg.

71e minuut.
Elma probeert naar een medespeler te passen. Zinheiro rent richting de bal. Zinheiro met een sublieme pass. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Cvelfer verovert de bal door een tackle van achteren. Zinheiro is nu in balbezit. Zinheiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Forza Neftçi 0:4

90e minuut.
Ayuko rent richting de bal. Fuller onderschept slim de pass. Fuller passt de bal met de wreef. Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 63%, Forza Neftçi 37%.
QR FC - Forza Neftçi 0:4