Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi QR FC
Neftçi 3-5-2 Tactiek 433
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
27 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 47.2
very good Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Daar is Məlikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məlikov speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - QR FC 1:0

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Graff trapt de bal weg. Məlikov kopt de bal weg. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Keszthelyi probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Gibbs-White is nu in balbezit. Gibbs-White met een sublieme pass. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller haalt uit met een fantastische trap. Bakero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Neftçi - QR FC 1:1

32e minuut.
Samways rent richting de bal. Samways geeft een lange en hoge pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... Graff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - QR FC 2:1

34e minuut.
Daar is Gibbs-White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gibbs-White passt de bal in één keer door. Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş schiet op doel. Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Qasımsoy rent richting de bal. Qasımsoy passt de bal in één keer door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - QR FC 3:1

44e minuut.
Gibbs-White bereikt de bal nog maar net als eerste. Colombrini onderschept slim de pass. Colombrini passt de bal zonder na te denken. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 42%, QR FC 58%.
Forza Neftçi - QR FC 3:1

47e minuut.
Graff trapt de bal weg van het doel. Colombrini kopt de bal weg. Keszthelyi controleert de bal met de borst. Muntenuş onderschept slim de pass. Muntenuş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samways rent richting de bal. Nicotero onderschept slim de pass. Nicotero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Utkinas is nu in balbezit. Qasımsoy verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jurado Molina. Jurado Molina krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - QR FC 4:1

63e minuut.
Jurado Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Molina geeft de bal voor. Daar is Amin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuller bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - QR FC 4:2

65e minuut.
Inworp. Elma komt het veld opgelopen. George komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Nicotero rent richting de bal. Klungelig pakt Nicotero de bal. Nicotero probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Elma probeert naar een medespeler te passen. Fuentes rent richting de bal. Keszthelyi begaat een overtreding. Fuentes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Muntenuş neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Graff trapt de bal weg van het doel. Colombrini kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Məlikov onderschept slim de pass. Məlikov met een sublieme pass. Cvelfer onderschept slim de pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Colombrini onderschept slim de pass. Colombrini probeert naar een medespeler te passen. Nicotero met een sublieme pass. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Machuca geeft de bal voor. Utkinas rent richting de bal. Jurado Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Gibbs-White rent richting de bal. Gibbs-White geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cvelfer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qasımsoy met de inworp. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Jurado Molina passt de bal met de wreef. Elma bereikt de bal nog maar net als eerste. Elma probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Qasımsoy heeft problemen om de bal te vangen. Fuentes met een sublieme pass. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cvelfer de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - QR FC 5:2

81e minuut.
Klimczak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 37%, QR FC 63%.
Forza Neftçi - QR FC 5:2