Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:15
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 38808
ORXK xetaispor AS
4-4-2 kompakt Tactiek xxxx
44% Balbezit 56%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 56.4
excellent Schieten excellent
excellent Passen good
formidable Verdedigen formidable


11e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Teremi verovert de bal door een tackle van achteren. Teremi probeert naar een medespeler te passen. Adilov geeft een lange en hoge pass. Gęsior krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Həsənli is nu in balbezit. Gęsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Tatić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Boateng onderschept slim de pass. Boateng passt de bal in één keer door. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. Gəncəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - xetaispor AS 1:0

20e minuut.
Teremi probeert de bal met de borst te controleren. Teremi met een sublieme pass. Boateng probeert de bal aan de voet te houden. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tilki speelt de bal door. Boateng rent richting de bal. Boateng probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə schiet op doel. Gəncəli bokst de bal weg. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - xetaispor AS 2:0

40e minuut.
Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stănăşel heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 43%, xetaispor AS 57%.
ORXK - xetaispor AS 2:0

50e minuut.
Olovsson is nu in balbezit. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - xetaispor AS 3:0

54e minuut.
Klungelig pakt Fiszer de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgosz met de inworp. Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə geeft een lange en hoge pass. Gəncəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - xetaispor AS 4:0

60e minuut.
Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz geeft de bal voor. Stănăşel probeert de bal met de borst te controleren. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mustafazadə kopt de bal weg. Cassadritta heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Gəncəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - xetaispor AS 5:0

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Olovsson de bal onder controle te krijgen. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov maakt een afschuwelijke overtreding. İsrafilov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

67e minuut.
Adilov passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teremi de bal. Teremi speelt de bal door. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Tomalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boateng onderschept slim de pass. Boateng passt de bal met de wreef. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Tilki kan de bal niet met de borst controleren. Cassadritta is nu in balbezit. Cassadritta geeft de bal voor. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel. Gəncəli bokst de bal weg.

85e minuut.
Teremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teremi passt de bal met de wreef. İsmayılzadə is nu in balbezit. Tomalak onderschept slim de pass. Tomalak draait met de bal, schiet en ... Tatić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng met een sublieme pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Gəncəli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - xetaispor AS 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 47%, xetaispor AS 53%.
ORXK - xetaispor AS 6:0