Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 18:15
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: Zirə
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 19253
Zirə FK UGUR-2017 FC
.... Tactiek barbarossa
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 51.5
outstanding Schieten solid
solid Passen solid
outstanding Verdedigen solid


4e minuut.
Treściński passt de bal zonder na te denken. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka rent richting de bal. Sáez onderschept slim de pass. Sáez speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Cioper speelt de bal door. Sáez is nu in balbezit. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Czyrak bokst de bal weg. Delmulle controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanar zal de hoekschop nemen. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Carlo. Sáez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sáez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 1:0

13e minuut.
Daar is Rochowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yağan is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Cioper onderschept slim de pass. Cioper passt de bal met de wreef. Rochowiak heeft problemen om de bal te vangen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kanar geeft een lange en hoge pass. Sáez kopt de bal weg. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Hintikka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioper geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yağan kopt de bal weg. Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Kanar rent richting de bal. Kanar passt de bal in één keer door. Hoření rent richting de bal. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Sáez geeft een hoge lob. Daar is Delmulle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Yağan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 2:0

26e minuut.
Cioper met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guardia zijn tegenspeler op de grond. Guardia krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Cioper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dueñas is nu in balbezit. Hoření legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dueñas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rochowiak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 3:0

31e minuut.
Bach geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cioper met de inworp. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 4:0

38e minuut.
Gligorić rent richting de bal. Gligorić geeft een hoge lob. Daar is Bach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 33%, UGUR-2017 FC 67%.
Zirə FK - UGUR-2017 FC 4:0

50e minuut.
Yağan geeft een lange en hoge pass. Treściński rent richting de bal. Treściński geeft een lange en hoge pass. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Daar is Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez passt de bal met de wreef. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Czyrak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De Carlo verovert de bal door een tackle van achteren. Treściński is nu in balbezit. Treściński passt de bal zonder na te denken. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 5:0

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arregui komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Guardia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui onderschept slim de pass. Arregui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas schiet op doel. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Hintikka met een sublieme pass. Maschi is nu in balbezit. Met opzet legt Cioper zijn tegenspeler op de grond. Cioper krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal zonder na te denken. Yağan rent richting de bal. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arregui rent richting de bal. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Czyrak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 6:0

86e minuut.
Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. Zain geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maschi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper is nu in balbezit. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yağan is nu in balbezit. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - UGUR-2017 FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 35%, UGUR-2017 FC 65%.
Zirə FK - UGUR-2017 FC 7:0