Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UGUR-2017 FC Zirə FK
barbarossa Tactiek ....
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.4 gemiddelde waardering 61.5
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen briljant


1e minuut.
Veér met een sublieme pass. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arregui krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Rochowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jałyński komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Kanar passt de bal in één keer door. Sáez rent richting de bal. Sáez passt de bal met de wreef. Arregui heeft problemen om de bal te vangen. Arregui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hoření onderschept slim de pass. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez met een sublieme pass. Jałyński is nu in balbezit. Jałyński schiet op doel. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Arregui onderschept slim de pass. Hintikka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arregui is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Treściński met een snel genomen vrije trap. Arregui krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Czyrak bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Calianaz passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński maakt een afschuwelijke overtreding. Treściński krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Hintikka is nu in balbezit. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper speelt de bal door. Arregui rent richting de bal. Arregui draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
De Carlo is nu in balbezit. Sáez onderschept slim de pass. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Jałyński heeft problemen om de bal te vangen. Jałyński haalt uit met een fantastische trap. Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Inworp. Kanar met een snelle inworp. De Carlo bereikt de bal nog maar net als eerste. Jałyński onderschept slim de pass. Jałyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Maschi speelt de bal door. Calianaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Calianaz passt de bal zonder na te denken. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér haalt uit met een fantastische trap. Immesberger bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bach neemt de hoekschop. Veér krijgt zijn hoofd ertegen. Immesberger bokst de bal weg.

42e minuut.
Klungelig pakt Treściński de bal. Veér rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Treściński. Veér is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hintikka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 59%, Zirə FK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UGUR-2017 FC - Zirə FK 0:0

49e minuut.
Sáez passt de bal zonder na te denken. Kanar rent richting de bal. Kanar met een sublieme pass. Arregui rent richting de bal. Arregui draait met de bal, schiet en ... Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - Zirə FK 0:1

56e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez geeft een lange en hoge pass. Hoření bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui onderschept slim de pass. Arregui schiet op doel. Czyrak bokst de bal weg. Jałyński rent richting de bal. Jałyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UGUR-2017 FC - Zirə FK 0:2

61e minuut.
Jałyński onderschept slim de pass. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arregui de bal. Arregui draait met de bal, schiet en ... Czyrak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sáez passt de bal zonder na te denken. Jałyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Yağan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yağan krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Treściński kopt de bal weg. Daar is Arregui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoření is nu in balbezit. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kanar passt de bal zonder na te denken. Arregui rent richting de bal. Hoření verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez onderschept slim de pass. Sáez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Treściński onderschept slim de pass. Treściński passt de bal met de wreef. Arregui is nu in balbezit. Sáez is nu in balbezit. Sáez draait met de bal, schiet en ... Czyrak bokst de bal weg.

81e minuut.
Veér passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Calianaz de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanar. Kanar krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gambara probeert naar een medespeler te passen. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Carlo. De Carlo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UGUR-2017 FC 58%, Zirə FK 42%.
UGUR-2017 FC - Zirə FK 0:2