Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi FK HUN
Neftçi 3-5-2 Tactiek 541
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten good
good Passen solid
good Verdedigen excellent


18e minuut.
Bocheński rent richting de bal. Bocheński geeft een lange en hoge pass. Daar is Zinheiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recalde is nu in balbezit. Recalde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Muntenuş de bal onder controle te krijgen. Kurz is nu in balbezit. Colombrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kurz kan niet meer verder spelen. Mərdanov komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Bocheński is nu in balbezit. Machuca is nu in balbezit. Bocheński verovert de bal door een tackle van achteren. Bocheński geeft een hoge lob. Recalde springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zenuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenuni geeft een lange en hoge pass. Daar is Daniel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Recalde verovert de bal door een tackle van achteren. Recalde draait met de bal, schiet en ... Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
da Silva Fogaça bereikt de bal nog maar net als eerste. da Silva Fogaça probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. Akifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - FK HUN 1:0

41e minuut.
Marturano bereikt de bal nog maar net als eerste. Delac bereikt de bal nog maar net als eerste. Marturano schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Marturano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Colombrini heeft problemen om de bal te vangen. Mərdanov is nu in balbezit. Colombrini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colombrini krijgt een gele kaart. Mərdanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisac komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Bakero bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 54%, FK HUN 46%.
Forza Neftçi - FK HUN 1:0

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arifoğlu komt het veld opgelopen. Elma komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Marturano speelt de bal door. Klungelig pakt Recalde de bal. Elma begaat een overtreding. Elma krijgt een gele kaart. Recalde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marturano met een sublieme pass. Mərdanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mərdanov draait met de bal, schiet en ... Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Mərdanov probeert de bal aan de voet te houden. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lisac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Arifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Arifoğlu passt de bal zonder na te denken. Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 55%, FK HUN 45%.
Forza Neftçi - FK HUN 1:0