Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
For Example xetaispor AS
Tactic 6 (D) Tactiek xxxx
43% Balbezit 57%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 52.6
good Schieten very good
good Passen adequate
adequate Verdedigen formidable


5e minuut.
Tomalak is nu in balbezit. Dzierżyński onderschept slim de pass. Dzierżyński passt de bal met de wreef. Heimoz is nu in balbezit. Heimoz haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli bokst de bal weg.

17e minuut.
Bəşirli is nu in balbezit. Bəşirli geeft de bal voor. Fiszer rent richting de bal. Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Heimoz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Matulewicz kopt de bal weg. Cassadritta probeert de bal met de borst te controleren. Heimoz verovert de bal door een tackle van achteren. Heimoz haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
For Example - xetaispor AS 1:0

34e minuut.
Olovsson met een sublieme pass. Geremek is nu in balbezit. Matulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geremek onderschept slim de pass. Geremek geeft een hoge lob. Varisani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Teremi probeert naar een medespeler te passen. Pichert rent richting de bal. Pichert geeft een hoge lob. Matulewicz rent richting de bal. Matulewicz haalt uit met een fantastische trap. Gəncəli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 48%, xetaispor AS 52%.
For Example - xetaispor AS 1:0

46e minuut.
Uhlmann geeft de bal voor. Olovsson kopt de bal weg. Daar is Tomalak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior draait met de bal, schiet en ... Varisani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Teremi is nu in balbezit. Teremi passt de bal zonder na te denken. Olovsson rent richting de bal. Olovsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
For Example - xetaispor AS 1:1

65e minuut.
Băsescu probeert naar een medespeler te passen. Dzierżyński rent richting de bal. Dzierżyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Matulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Teremi geeft de bal voor. Uhlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlmann geeft de bal voor. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Cassadritta rent richting de bal. Matulewicz rent richting de bal. Cassadritta maakt een afschuwelijke overtreding. Cassadritta krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: For Example 53%, xetaispor AS 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
For Example - xetaispor AS 1:1