Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi UGUR-2017 FC
Neftçi 3-5-2 Tactiek barbarossa
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 52.8
solid Schieten very good
very good Passen very good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Jozefík is nu in balbezit. Hintikka verovert de bal door een tackle van achteren. Hintikka passt de bal in één keer door. Maschi rent richting de bal. Maschi geeft een lange en hoge pass. Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daniel heeft problemen om de bal te vangen. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - UGUR-2017 FC 0:1

7e minuut.
Bach rent richting de bal. da Silva Fogaça rent richting de bal. da Silva Fogaça passt de bal in één keer door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Czyrak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Nicotero met een snelle inworp. Muntenuş rent richting de bal. De Carlo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! De Carlo krijgt een gele kaart. Muntenuş raakt geblesseerd tijdens het duel. Aguirre neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Czyrak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Forza Neftçi - UGUR-2017 FC 1:1

10e minuut.
Daniel geeft de bal voor. Hoření probeert naar een medespeler te passen. Maschi is nu in balbezit. Maschi geeft de bal voor. Veér springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Delac onderschept slim de pass. Hintikka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aguirre kopt de bal weg. Klungelig pakt Yağan de bal. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş schiet op doel. Czyrak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Jozefík is nu in balbezit. Jozefík speelt de bal door. Delmulle rent richting de bal. Nicotero verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Yağan geeft een lange en hoge pass. Delmulle rent richting de bal. Nicotero verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotero heeft problemen om de bal te vangen. Nicotero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Machuca onderschept slim de pass. Jozefík is nu in balbezit. Delmulle onderschept slim de pass. Hintikka is nu in balbezit. Hintikka haalt uit met een fantastische trap. Bakero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 59%, UGUR-2017 FC 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Neftçi - UGUR-2017 FC 1:1

50e minuut.
da Silva Fogaça kopt de bal weg. Hoření heeft problemen om de bal te vangen. Bach is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Czyrak bokst de bal weg. Paal! Daar is Guardia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Veér de bal. Məlikov rent richting de bal. Veér begaat een overtreding. Veér krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Delmulle is nu in balbezit. Nicotero verovert de bal door een tackle van achteren. Nicotero speelt de bal door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elma komt het veld opgelopen. Qasımsoy komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nicotero passt de bal in één keer door. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş passt de bal in één keer door. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De Carlo passt de bal met de wreef. Colombrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hintikka is nu in balbezit. Veér bereikt de bal nog maar net als eerste. Veér schiet op doel. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Delac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Məlikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka bereikt de bal nog maar net als eerste. Delac bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintikka onderschept slim de pass. Hintikka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Nicotero is nu in balbezit. Nicotero passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Muntenuş de bal. Muntenuş schiet op doel. Czyrak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forza Neftçi - UGUR-2017 FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 41%, UGUR-2017 FC 59%.
Forza Neftçi - UGUR-2017 FC 2:1