Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK HUN Zirə FK
523 Tactiek ....
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 59.6
goed Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu passt de bal met de wreef. Treściński geeft een lange en hoge pass. Dueñas maakt een snoekduik en kopt de bal. Akifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Zenuni passt de bal met de wreef. Kanar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanar probeert naar een medespeler te passen. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Telek kopt de bal weg. Zain bereikt de bal nog maar net als eerste. Recalde onderschept slim de pass. Recalde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Cioper passt de bal met de wreef. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak met een sublieme pass. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sáez speelt de bal door. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kanar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Treściński de bal. Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligorić passt de bal in één keer door. Dueñas rent richting de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Akifli bokst de bal weg.

44e minuut.
Lisac verovert de bal door een tackle van achteren. Treściński verovert de bal door een tackle van achteren. Treściński speelt de bal door. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 60%, Zirə FK 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK HUN - Zirə FK 0:0

46e minuut.
Pellota komt het veld opgelopen. Di Fronzo komt het veld opgelopen. Arregui komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Di Fronzo rent richting de bal. Di Fronzo geeft een hoge lob. Cioper kopt de bal weg. Lisac rent richting de bal. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cioper neemt de hoekschop. Arregui krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak onderschept slim de pass. Rochowiak schiet op doel. Akifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Zirə FK 0:1

52e minuut.
Recalde rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Di Fronzo. Recalde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lisac met een snel genomen vrije trap. Recalde maakt een snoekduik en kopt de bal. Immesberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Gambara passt de bal zonder na te denken. Recalde rent richting de bal. Treściński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Treściński krijgt een gele kaart.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. García Conde komt het veld opgelopen. Sputnik komt het veld opgelopen. Mərdanov komt het veld opgelopen. Cornilescu met de inworp. Sputnik rent richting de bal. Sputnik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Cioper de bal. Cioper passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak haalt uit met een fantastische trap. Akifli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - Zirə FK 0:2

83e minuut.
Zenuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gambara verovert de bal door een tackle van achteren. Pellota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arregui de bal. Cioper geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper passt de bal met de wreef. Lisac onderschept slim de pass. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Akifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 56%, Zirə FK 44%.
FK HUN - Zirə FK 0:2