Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: Zirə
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 35180
Zirə FK FK HUN
.... Tactiek 523
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.3 gemiddelde waardering 53.6
uitstekend Schieten goed
solide Passen zeer goed
briljant Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Treściński kopt de bal weg. Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui schiet op doel. Akifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK HUN 1:0

28e minuut.
Treściński speelt de bal door. Arregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui onderschept slim de pass. Arregui draait met de bal, schiet en ... Akifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bello heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK HUN 2:0

30e minuut.
Kurz onderschept slim de pass. Kurz passt de bal zonder na te denken. Gligorić onderschept slim de pass. Telek rent richting de bal. Telek geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Cysarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gligorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioper geeft een hoge lob. Arregui krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 54%, FK HUN 46%.
Zirə FK - FK HUN 2:0

51e minuut.
Kanar speelt de bal door. Sáez rent richting de bal. Sáez passt de bal met de wreef. Cioper is nu in balbezit. Cioper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Arregui rent richting de bal. Arregui geeft de bal voor. Lisac heeft problemen om de bal te vangen. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cioper met een sublieme pass. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Arregui verovert de bal door een tackle van achteren. Arregui haalt uit met een fantastische trap. Akifli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK HUN 3:0

72e minuut.
Kurz met een sublieme pass. Zain is nu in balbezit. Recalde onderschept slim de pass. Recalde schiet op doel. Immesberger probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zirə FK - FK HUN 3:1

78e minuut.
Zenuni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez speelt de bal door. Arregui is nu in balbezit. Arregui draait met de bal, schiet en ... Paal! Akifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Treściński geeft de bal voor. Arregui rent richting de bal. Cysarz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Parisi heeft problemen om de bal te vangen. Treściński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Recalde. Recalde krijgt een gele kaart.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gligorić met de inworp. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper geeft een lange en hoge pass. Arregui maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zirə FK 35%, FK HUN 65%.
Zirə FK - FK HUN 3:1