Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC ORXK
433 Tactiek 4-4-2 kompakt
53% Balbezit 47%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 63.5
good Schieten outstanding
good Passen excellent
very good Verdedigen formidable


5e minuut.
Boateng passt de bal in één keer door. Daar is Borgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgosz met een sublieme pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Boateng geeft een hoge lob. Keszthelyi heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:1

10e minuut.
Mustafazadə kopt de bal weg. Çərkəzzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Keszthelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng is nu in balbezit. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Graff bokst de bal weg. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mustafazadə kopt de bal weg. Çərkəzzadə heeft problemen om de bal te vangen. Keszthelyi is nu in balbezit. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:2

15e minuut.
Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng passt de bal in één keer door. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Cvelfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Inworp. Borgosz met de inworp. Wszołek rent richting de bal. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Utkinas is nu in balbezit. Utkinas geeft een hoge lob. Samways kopt de bal weg. Çərkəzzadə controleert de bal met de borst. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Mustafazadə is nu in balbezit. Boateng heeft problemen om de bal te vangen. Boateng passt de bal met de wreef. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:3

21e minuut.
Mustafazadə met de inworp. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:4

24e minuut.
Filozof probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə passt de bal in één keer door. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:5

29e minuut.
Utkinas onderschept slim de pass. Utkinas passt de bal zonder na te denken. Mustafazadə met een sublieme pass. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:6

40e minuut.
Graff trapt de bal weg. Boateng kopt de bal weg. Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Filozof bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 72%, ORXK 28%.
QR FC - ORXK 0:6

47e minuut.
Fornera passt de bal in één keer door. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel. Keszthelyi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:7

48e minuut.
Çərkəzzadə kopt de bal weg. Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:8

50e minuut.
Cvelfer geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fornera met de inworp. Boateng geeft een hoge lob. Çərkəzzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:9

58e minuut.
Boateng met een sublieme pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki geeft de bal voor. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:10

65e minuut.
Samways is nu in balbezit. Samways geeft de bal voor. Utkinas rent richting de bal. Lisiecki onderschept slim de pass. Lisiecki schiet op doel. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:11

66e minuut.
Filozof heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə passt de bal met de wreef. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Filozof probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gibbs-White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boateng met een sublieme pass. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki schiet op doel. Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Musayev kopt de bal weg. Mustafazadə rent richting de bal. Mustafazadə passt de bal zonder na te denken. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Fornera met de inworp. Jurado Molina rent richting de bal. Boateng onderschept slim de pass. Boateng geeft een hoge lob. Çərkəzzadə krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:12

82e minuut.
Mustafazadə is nu in balbezit. Mustafazadə passt de bal in één keer door. Keszthelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:13

88e minuut.
Boateng passt de bal met de wreef. Lisiecki is nu in balbezit. Cvelfer is nu in balbezit. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - ORXK 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 72%, ORXK 28%.
QR FC - ORXK 0:14