Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:19
  • Competitiewedstrijd: Liqa A.04 [del]
  • Stadion: ORXK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 37529
ORXK QR FC
4-4-2 kompakt Tactiek 433
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
32 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 46.6
formidable Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 1:0

4e minuut.
Lisiecki rent richting de bal. Cvelfer rent richting de bal. Lisiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 2:0

7e minuut.
İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmayılzadə rent richting de bal. Mustafazadə met een sublieme pass. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Graff bokst de bal weg. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə schiet op doel. Graff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 3:0

10e minuut.
Utkinas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomprowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boateng geeft een lange en hoge pass. Çərkəzzadə krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Mustafazadə met een sublieme pass. Boateng is nu in balbezit. Boateng passt de bal zonder na te denken. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. Graff bokst de bal weg.

12e minuut.
Keszthelyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Gibbs-White, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boateng met een sublieme pass. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mustafazadə verovert de bal door een tackle van achteren. Mustafazadə met een sublieme pass. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Graff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 4:0

16e minuut.
Šimlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keszthelyi probeert naar een medespeler te passen. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gibbs-White passt de bal in één keer door. Jurado Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Molina probeert naar een medespeler te passen. Fuller is nu in balbezit. Fuller haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurado Molina rent richting de bal. Boateng onderschept slim de pass. Boateng geeft de bal voor. Lisiecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Utkinas is nu in balbezit. Pomprowicz onderschept slim de pass. Pomprowicz probeert naar een medespeler te passen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Utkinas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomprowicz onderschept slim de pass. Pomprowicz met een sublieme pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 5:0

39e minuut.
Pomprowicz speelt de bal door. Çərkəzzadə heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə met een sublieme pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Wszołek passt de bal met de wreef. Həsənli is nu in balbezit. Həsənli geeft een hoge lob. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Doeltrap. Graff trapt de bal weg. Boateng speelt de bal door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 24%, QR FC 76%.
ORXK - QR FC 5:0

46e minuut.
Utkinas probeert de bal met de borst te controleren. Utkinas passt de bal in één keer door. Cvelfer heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Fornera passt de bal zonder na te denken. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Wszołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənli verovert de bal door een tackle van achteren. Həsənli passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Həsənli geeft een hoge lob. Lisiecki kopt de bal weg. Klungelig pakt Çərkəzzadə de bal. Çərkəzzadə schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 6:0

67e minuut.
Boateng passt de bal met de wreef. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Utkinas. Utkinas krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Samways kopt de bal weg. Mustafazadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafazadə passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Musayev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lisiecki krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Mustafazadə met een sublieme pass. Çərkəzzadə rent richting de bal. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... Graff probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 7:0

86e minuut.
Wszołek rent richting de bal. Musayev onderschept slim de pass. Musayev met een sublieme pass. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Graff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 8:0

89e minuut.
Jurado Molina passt de bal zonder na te denken. İsrafilov rent richting de bal. Gibbs-White schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gibbs-White krijgt een gele kaart. İsrafilov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

90e minuut.
Çərkəzzadə probeert de bal aan de voet te houden. Boateng speelt de bal door. Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Lisiecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
ORXK - QR FC 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ORXK 30%, QR FC 70%.
ORXK - QR FC 9:0