Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forza Neftçi xetaispor AS
Neftçi 3-5-2 Tactiek xxxx
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.2 gemiddelde waardering 54.5
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitmuntend


11e minuut.
Muntenuş rent richting de bal. Muntenuş probeert naar een medespeler te passen. da Silva Fogaça speelt de bal door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Muntenuş passt de bal in één keer door. Elma rent richting de bal. Elma passt de bal in één keer door. Nicotero rent richting de bal. Nicotero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 40%, xetaispor AS 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Neftçi - xetaispor AS 0:0

51e minuut.
Teremi geeft de bal voor. Bakero probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Teremi de bal. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Tomalak passt de bal met de wreef. Uhlmann is nu in balbezit. Uhlmann probeert naar een medespeler te passen. Gęsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Bakero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jozefík komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Machuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhlmann begaat een overtreding. Machuca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Qasımsoy komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Fiszer is nu in balbezit. Fiszer probeert naar een medespeler te passen. Machuca is nu in balbezit. Gęsior verovert de bal door een tackle van achteren. Gęsior schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jozefík passt de bal zonder na te denken. Nicotero rent richting de bal. Nicotero probeert naar een medespeler te passen. Muntenuş bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jozefík bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntenuş is nu in balbezit. Muntenuş passt de bal zonder na te denken. Qasımsoy is nu in balbezit. Qasımsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tomalak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Məlikov. Tomalak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stănăşel met een snel genomen vrije trap. Gęsior krijgt zijn hoofd ertegen. Bakero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Gęsior haalt uit met een fantastische trap. Bakero probeert naar een medespeler te passen. da Silva Fogaça kopt de bal weg. Qasımsoy rent richting de bal. da Silva Fogaça geeft een hoge lob. Gəncəli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forza Neftçi 44%, xetaispor AS 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Forza Neftçi - xetaispor AS 0:0