Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK HUN ORXK
352 Tactiek 4-4-2 kompakt
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
53.8 gemiddelde waardering 62.1
goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen formidabel


2e minuut.
Boateng speelt de bal door. Daar is Lisiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Marturano zijn tegenspeler op de grond. Lisiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boateng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bello passt de bal zonder na te denken. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bocheński passt de bal zonder na te denken. Sputnik rent richting de bal. Sputnik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Recalde springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Musayev onderschept slim de pass. Musayev geeft een lange en hoge pass. Lisiecki is nu in balbezit. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Çərkəzzadə passt de bal zonder na te denken. Lisiecki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zenuni. Lisiecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisiecki komt bij de bal en schiet. Akifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Boateng passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pomprowicz de bal. Pomprowicz met een sublieme pass. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Musayev kopt de bal weg. Bello is nu in balbezit. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mustafazadə passt de bal in één keer door. Musayev rent richting de bal. Musayev speelt de bal door. Lisiecki rent richting de bal. Lisiecki haalt uit met een fantastische trap. Akifli bokst de bal weg.

35e minuut.
Daar is Telek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telek geeft een lange en hoge pass. İsmayılzadə is nu in balbezit. Mərdanov onderschept slim de pass. Mərdanov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Pomprowicz met de inworp. Boateng rent richting de bal. Boateng geeft de bal voor. Çərkəzzadə springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lisac passt de bal in één keer door. Musayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Musayev met een sublieme pass. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə schiet op doel. Akifli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Musayev is nu in balbezit. Musayev geeft de bal voor. Bello probeert de bal met de borst te controleren. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 62%, ORXK 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK HUN - ORXK 0:0

59e minuut.
Sputnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisac bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Akifli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - ORXK 0:1

61e minuut.
Inworp. Pomprowicz met de inworp. Boateng bereikt de bal nog maar net als eerste. Boateng geeft de bal voor. Çərkəzzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Akifli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Musayev met de inworp. Mustafazadə geeft een hoge lob. Çərkəzzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Akifli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - ORXK 0:2

70e minuut.
Marturano rent richting de bal. İsmayılzadə onderschept slim de pass. Mərdanov geeft de bal voor. Recalde is nu in balbezit. Recalde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Həsənli geeft de bal voor. Lisiecki controleert de bal met de borst. Lisiecki passt de bal in één keer door. Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Tatić trapt de bal weg. Musayev kopt de bal weg. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Akifli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Çərkəzzadə is nu in balbezit. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - ORXK 0:3

89e minuut.
Həsənli geeft de bal voor. Çərkəzzadə met een sublieme pass. Lisiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK HUN - ORXK 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK HUN 49%, ORXK 51%.
FK HUN - ORXK 0:4