Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
QR FC Zirə FK
433 Tactiek ....
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 62.3
good Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen incredible


8e minuut.
Rochowiak met een sublieme pass. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šimlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:1

13e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Keszthelyi onderschept slim de pass. Dueñas onderschept slim de pass. Dueñas schiet op doel. Graff werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:2

14e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Filozof passt de bal zonder na te denken. Daar is Zain, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuller is nu in balbezit. Fuller draait met de bal, schiet en ... Immesberger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Rochowiak is nu in balbezit. Sáez rent richting de bal. Sáez passt de bal met de wreef. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Graff kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Treściński is nu in balbezit. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Dueñas kopt de bal weg. Keszthelyi probeert de bal aan de voet te houden. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:3

26e minuut.
Doeltrap. Cvelfer trapt de bal weg. Cioper kopt de bal weg. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Treściński passt de bal met de wreef. Cioper rent richting de bal. Cioper passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Keszthelyi onderschept slim de pass. Sáez verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sáez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáez schiet op doel. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:4

34e minuut.
Filozof is nu in balbezit. Treściński verovert de bal door een tackle van achteren. Treściński passt de bal zonder na te denken. Rochowiak rent richting de bal. Rochowiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Šimlinger onderschept slim de pass. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper speelt de bal door. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Graff probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Gligorić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sáez geeft een lange en hoge pass. Kanar kopt de bal weg. Dueñas is nu in balbezit. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Graff bokst de bal weg.

43e minuut.
Sáez passt de bal in één keer door. Dueñas is nu in balbezit. Cvelfer rent richting de bal. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Keszthelyi is nu in balbezit. Rochowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Rochowiak passt de bal met de wreef. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 71%, Zirə FK 29%.
QR FC - Zirə FK 0:5

48e minuut.
Rochowiak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Keszthelyi de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kanar zal de hoekschop nemen. Rochowiak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Gligorić de bal onder controle te krijgen. Dueñas kopt de bal weg. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:6

53e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Šimlinger begaat een overtreding. Sáez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Treściński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rochowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Gligorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński speelt de bal door. Sáez speelt de bal door. Cvelfer rent richting de bal. Dueñas onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński bereikt de bal nog maar net als eerste. Treściński passt de bal met de wreef. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Paal!

71e minuut.
Samways geeft een hoge lob. Sáez probeert naar een medespeler te passen. Dueñas rent richting de bal. Dueñas draait met de bal, schiet en ... Graff maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:7

72e minuut.
Kanar passt de bal zonder na te denken. Cioper is nu in balbezit. Cioper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dueñas de bal. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Kanar met een snelle inworp. Sáez rent richting de bal. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak draait met de bal, schiet en ... Graff verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Utkinas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cioper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dueñas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kanar passt de bal met de wreef. Sáez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sáez passt de bal zonder na te denken. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gambara verovert de bal door een tackle van achteren. Sáez met een sublieme pass. Cvelfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas verovert de bal door een tackle van achteren. Dueñas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
QR FC - Zirə FK 0:8

88e minuut.
Sáez passt de bal zonder na te denken. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak passt de bal zonder na te denken. Dueñas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dueñas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: QR FC 69%, Zirə FK 31%.
QR FC - Zirə FK 0:8