Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
turkiye birligi FC SoA FC
Normal Tactiek Wings
35% Balbezit 65%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 35.3
poor Schieten average
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Lesień passt de bal met de wreef. Žigo is nu in balbezit. Žigo passt de bal zonder na te denken. Piech is nu in balbezit. Piech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Žigo is nu in balbezit. Žigo met een sublieme pass. Jémez speelt de bal door. Lesień is nu in balbezit. Lesień schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Guerriero geeft een lange en hoge pass. Piech kopt de bal weg. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień haalt uit met een fantastische trap. Ocaqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - SoA FC 0:1

34e minuut.
Žigo passt de bal in één keer door. Lesień is nu in balbezit. Lesień passt de bal zonder na te denken. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 67%, SoA FC 33%.
turkiye birligi FC - SoA FC 0:1

49e minuut.
Bədirxanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Bədirxanlı passt de bal zonder na te denken. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Hüseynbəyli kopt de bal weg. Rezoagli is nu in balbezit. Žigo speelt de bal door. Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli geeft de bal voor. Ocaqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Ağayev de bal onder controle te krijgen. Mərdanov probeert naar een medespeler te passen. Parzonka is nu in balbezit. Lesień rent richting de bal. Lesień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - SoA FC 0:2

75e minuut.
Rezoagli speelt de bal door. Ağayev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
turkiye birligi FC - SoA FC 0:3

79e minuut.
Lesień probeert naar een medespeler te passen. Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli probeert naar een medespeler te passen. Piech is nu in balbezit. Piech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turkiye birligi FC 78%, SoA FC 22%.
turkiye birligi FC - SoA FC 0:3