Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC turkiye birligi FC
Wings Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
28% Spel op eigen helft 72%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 16.5
matig Schieten slecht
redelijk Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Jémez rent richting de bal. Jémez geeft een hoge lob. Bədirxanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień verovert de bal door een tackle van achteren. Lesień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - turkiye birligi FC 1:0

16e minuut.
Parzonka kopt de bal weg. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień passt de bal met de wreef. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - turkiye birligi FC 2:0

20e minuut.
Cavadoğlu rent richting de bal. Cavadoğlu passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Roy probeert de bal aan de voet te houden. Niţulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Piech is nu in balbezit. Žigo is nu in balbezit. Žigo passt de bal met de wreef. Parzonka rent richting de bal. Parzonka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Žigo heeft problemen om de bal te vangen. Piech rent richting de bal. Piech met een sublieme pass. Lesień is nu in balbezit. Lesień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Doeltrap. Ocaqov trapt de bal weg. Jémez kopt de bal weg. Lesień probeert de bal met de borst te controleren. Lesień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cavadoğlu controleert de bal met de borst. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal met de wreef. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 39%, turkiye birligi FC 61%.
SoA FC - turkiye birligi FC 2:0

46e minuut.
Dağıstanlı met een snelle inworp. Cavadoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadoğlu passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rufete kopt de bal weg. Piech is nu in balbezit. Piech passt de bal in één keer door. Lesień rent richting de bal. Lesień schiet op doel. Ocaqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rufete speelt de bal door. Žigo rent richting de bal. Žigo met een sublieme pass. Lesień is nu in balbezit. Lesień schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - turkiye birligi FC 3:0

67e minuut.
Yagizarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli geeft een hoge lob. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Žigo rent richting de bal. Žigo met een sublieme pass. Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech schiet op doel. Ocaqov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - turkiye birligi FC 4:0

78e minuut.
Žigo rent richting de bal. Žigo met een sublieme pass. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel. Ocaqov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Parzonka met een snelle inworp. Daar is Jémez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jémez speelt de bal door. Žigo rent richting de bal. Žigo geeft een lange en hoge pass. Ocaqov bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Rufete is nu in balbezit. Rufete passt de bal zonder na te denken. Žigo geeft een lange en hoge pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - turkiye birligi FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 18%, turkiye birligi FC 82%.
SoA FC - turkiye birligi FC 5:0