Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC Xalisa FK
Wings Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
17 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
good Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Jémez speelt de bal door. Žigo is nu in balbezit. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Lesień rent richting de bal. Lesień draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piech onderschept slim de pass. Bədirxanov rent richting de bal. Bədirxanov geeft de bal voor. Piech heeft problemen om de bal te vangen. Piech draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Hüseynoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hüseynoğlu trapt de bal weg van het doel. Rufete kopt de bal weg. Klungelig pakt Piech de bal. Piech draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Bədirxanov is nu in balbezit. Žigo onderschept slim de pass. Žigo met een sublieme pass. Lesień rent richting de bal. Lesień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Xalisa FK 1:0

41e minuut.
Rufete probeert de bal aan de voet te houden. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal met de wreef. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Xalisa FK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 27%, Xalisa FK 73%.
SoA FC - Xalisa FK 2:0

51e minuut.
Rezoagli met een sublieme pass. Habilov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piech. Piech krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Parzonka met een snelle inworp. Jémez probeert naar een medespeler te passen. Roy met een sublieme pass. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Roy rent richting de bal. Roy geeft de bal voor. Piech kopt de bal weg. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Žigo passt de bal met de wreef. Rufete bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo speelt de bal door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień speelt de bal door. Žigo is nu in balbezit. Žigo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 29%, Xalisa FK 71%.
SoA FC - Xalisa FK 2:0