Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xalisa FK SoA FC
Normal Tactiek Wings
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 34.9
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Habilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Lesień is nu in balbezit. Lesień draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Akifsoy geeft de bal voor. Rufete kopt de bal weg. Piech is nu in balbezit. Piech haalt uit met een fantastische trap. Hüseynoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - SoA FC 0:1

14e minuut.
Piech is nu in balbezit. Žigo geeft een lange en hoge pass. Lesień krijgt zijn hoofd ertegen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Sarabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarabski geeft een hoge lob. Rufete kopt de bal weg. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Akifsoy geeft een hoge lob. Inworp. Rezoagli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - SoA FC 0:2

26e minuut.
Malikov geeft een hoge lob. Jémez is nu in balbezit. Jémez passt de bal met de wreef. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Parzonka rent richting de bal. Balaşzadə begaat een overtreding. Parzonka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jémez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piech krijgt zijn hoofd ertegen. Hüseynoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - SoA FC 0:3

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Žigo de bal onder controle te krijgen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech probeert naar een medespeler te passen. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Jémez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jémez geeft de bal voor. Klungelig pakt Rezoagli de bal. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Parzonka met de inworp. Žigo speelt de bal door. Piech rent richting de bal. Piech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Habilov onderschept slim de pass. Piech onderschept slim de pass. Piech met een sublieme pass. Lesień is nu in balbezit. Lesień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalisa FK 83%, SoA FC 17%.
Xalisa FK - SoA FC 0:3

54e minuut.
Jémez passt de bal zonder na te denken. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo verovert de bal door een tackle van achteren. Žigo draait met de bal, schiet en ... Hüseynoğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - SoA FC 0:4

57e minuut.
Akifsoy trapt de bal weg. Rufete kopt de bal weg. Klungelig pakt Sarabski de bal. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Camalov speelt de bal door. Rezoagli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli met een sublieme pass. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal zonder na te denken. Parzonka rent richting de bal. Parzonka schiet op doel. Hüseynoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xalisa FK - SoA FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xalisa FK 79%, SoA FC 21%.
Xalisa FK - SoA FC 0:5