Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftchi Pfk Sidney FK
Normal Tactiek 41
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakiroğlu. Zakiroğlu krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Kələntərov verovert de bal door een tackle van achteren. Kələntərov speelt de bal door. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. Ələkbərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Ələkbərov heeft problemen om de bal te vangen. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. Süleymanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Sidney FK 0:1

20e minuut.
Klungelig pakt Zakiroğlu de bal. Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Sidney FK 0:2

21e minuut.
Sayadov speelt de bal door. Süleymanlı rent richting de bal. Süleymanlı met een sublieme pass. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nadirov is nu in balbezit. Nadirov met een sublieme pass. Daar is Rəsulzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nadirov neemt de hoekschop. Süleymanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Nadirov heeft problemen om de bal te vangen. Qəribli is nu in balbezit. Nadirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qəribli roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Qəribli kan niet meer verder spelen. İsgəndərzadə komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov verovert de bal door een tackle van achteren. Sayadov met een sublieme pass. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lətifov speelt de bal door. Sayadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Sayadov passt de bal zonder na te denken. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Nadirov passt de bal in één keer door. Cavadlı rent richting de bal. Cavadlı passt de bal met de wreef. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Namazlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kələntərov is nu in balbezit. Sayadov maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sayadov moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sayadov schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Lətifov rent richting de bal. Lətifov geeft een lange en hoge pass. Namazlı rent richting de bal. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Namazlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Sidney FK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 47%, Sidney FK 53%.
Neftchi Pfk - Sidney FK 1:2

55e minuut.
Xudatov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kələntərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kələntərov geeft een lange en hoge pass. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - Sidney FK 1:3

56e minuut.
Xudatov rent richting de bal. Süleymanlı onderschept slim de pass. Süleymanlı probeert naar een medespeler te passen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Nadirov probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert İsgəndərzadə de bal onder controle te krijgen. Zakiroğlu is nu in balbezit. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nadirov met de inworp. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal met de wreef. Rüstəmov rent richting de bal. Rüstəmov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 55%, Sidney FK 45%.
Neftchi Pfk - Sidney FK 1:3