Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farid’s team Neftchi Pfk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov probeert naar een medespeler te passen. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap. Ələkbərov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Süleymanov bokst de bal weg. Süleymanov met een sublieme pass. Daar is Ağalarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Dilqəmov is nu in balbezit. Qorxmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Ələkbərov met een sublieme pass. Namazlı rent richting de bal. Namazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Farid’s team - Neftchi Pfk 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farid’s team 62%, Neftchi Pfk 38%.
Farid’s team - Neftchi Pfk 0:1

53e minuut.
Qorxmaz geeft een hoge lob. Daar is Həsənzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabzadə is nu in balbezit. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap. Həsənzadə probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rəsulzadə geeft de bal voor. Inworp. Lətifov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov geeft de bal voor. Süleymanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Salahov geeft een hoge lob. Süleymanlı geeft een lange en hoge pass. Qafarsoy is nu in balbezit. Namazlı rent richting de bal. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Qasımov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Şeyxzadə rent richting de bal. Sayadov onderschept slim de pass. Sayadov probeert naar een medespeler te passen. Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ağalarov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Farid’s team - Neftchi Pfk 0:2

76e minuut.
Lətifov rent richting de bal. Sayadov onderschept slim de pass. Sayadov speelt de bal door. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Həsənzadə heeft problemen om de bal te vangen. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov passt de bal met de wreef. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farid’s team 42%, Neftchi Pfk 58%.
Farid’s team - Neftchi Pfk 0:2