Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Farid’s team eliaga
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Qafarsoy geeft een lange en hoge pass. Şəmiyev kopt de bal weg. Hüseynbəyli probeert de bal aan de voet te houden. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ... Namazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Qafarsoy rent richting de bal. Rəsulov verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarsoy rent richting de bal. Rəsulov onderschept slim de pass. Rəsulov geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bayramsoy met een sublieme pass. Hüseynbəyli rent richting de bal. Hüseynbəyli speelt de bal door. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Farid’s team - eliaga 1:0

29e minuut.
Topçubaşov onderschept slim de pass. Topçubaşov speelt de bal door. Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lətifov is nu in balbezit. Bayramsoy rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lətifov. Lətifov krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Şəmiyev is nu in balbezit. Şəmiyev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cəfərli de bal. Vahabzadə is nu in balbezit. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Farid’s team - eliaga 2:0

37e minuut.
Aslansoy geeft een hoge lob. Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev geeft een hoge lob. Umudov is nu in balbezit. Umudov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farid’s team 46%, eliaga 54%.
Farid’s team - eliaga 2:0

54e minuut.
Soltanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Soltanov speelt de bal door. Qafarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... Namazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rəsulov probeert naar een medespeler te passen. Umudov is nu in balbezit. Yusifsoy verovert de bal door een tackle van achteren. Umudov verovert de bal door een tackle van achteren. Umudov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Topçubaşov geeft de bal voor. Aslansoy met een sublieme pass. Şeyxzadə probeert de bal met de borst te controleren. Vahabzadə rent richting de bal. Vahabzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Farid’s team 40%, eliaga 60%.
Farid’s team - eliaga 2:0