Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SoA FC Neftchi Pfk
Wings Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.8 gemiddelde waardering 18.4
goed Schieten zwak
goed Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Žigo rent richting de bal. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Neftchi Pfk 1:0

9e minuut.
Rezoagli geeft een hoge lob. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen. Gəncəli is nu in balbezit. Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Neftchi Pfk 2:0

11e minuut.
Quốc Thịnh speelt de bal door. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli is nu in balbezit. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lesień probeert naar een medespeler te passen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech onderschept slim de pass. Piech draait met de bal, schiet en ... Süleymanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień schiet op doel. Süleymanov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Klungelig pakt İsgəndərzadə de bal. Parzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. İsgəndərzadə is nu in balbezit. Parzonka verovert de bal door een tackle van achteren. Parzonka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jémez kopt de bal weg. Žigo is nu in balbezit. Žigo passt de bal met de wreef. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Süleymanov met een harde bal richting middenveld. Sayadov kopt de bal weg. Roy probeert de bal aan de voet te houden. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gəncəli rent richting de bal. Žigo onderschept slim de pass. Žigo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech schiet op doel. Süleymanov bokst de bal weg.

30e minuut.
İsgəndərzadə is nu in balbezit. Lesień verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Gəncəli zijn tegenspeler op de grond. Gəncəli krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Guerriero rent richting de bal. Guerriero geeft de bal voor. Daar is Dilqəmov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Süleymanov trapt de bal weg. Rezoagli kopt de bal weg. Piech rent richting de bal. Piech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dilqəmov is nu in balbezit. Rezoagli onderschept slim de pass. Rezoagli probeert naar een medespeler te passen. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rezoagli passt de bal zonder na te denken. Žigo is nu in balbezit. Žigo speelt de bal door. Piech is nu in balbezit. Piech draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Neftchi Pfk 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 24%, Neftchi Pfk 76%.
SoA FC - Neftchi Pfk 3:0

46e minuut.
Lesień passt de bal in één keer door. Žigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Žigo passt de bal in één keer door. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. Süleymanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Neftchi Pfk 4:0

48e minuut.
Parzonka met een snelle inworp. Jémez is nu in balbezit. Jémez passt de bal in één keer door. Lesień is nu in balbezit. Lesień draait met de bal, schiet en ... Süleymanov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Rüstəmli is nu in balbezit. Rezoagli onderschept slim de pass. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Süleymanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Sayadov is nu in balbezit. Jémez verovert de bal door een tackle van achteren. Jémez geeft een lange en hoge pass. Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Piech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SoA FC - Neftchi Pfk 5:0

72e minuut.
Piech onderschept slim de pass. Piech passt de bal met de wreef. Lesień rent richting de bal. Lesień schiet op doel. Ələkbərov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Quốc Thịnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rezoagli rent richting de bal. Rezoagli met een sublieme pass. Žigo is nu in balbezit. Žigo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Rezoagli is nu in balbezit. Rezoagli passt de bal in één keer door. Piech rent richting de bal. Piech schiet op doel. Süleymanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SoA FC 36%, Neftchi Pfk 64%.
SoA FC - Neftchi Pfk 5:0