Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftchi Pfk turkiye birligi FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Yagizarov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Süleymanlı met de inworp. Sayadov rent richting de bal. Sayadov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Sayadov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Qurbanlı komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Lətifov rent richting de bal. Lətifov speelt de bal door. Namazlı is nu in balbezit. Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftchi Pfk - turkiye birligi FC 1:0

26e minuut.
Cavadlı rent richting de bal. Cavadlı geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cavadoğlu de bal onder controle te krijgen. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Lətifov geeft een hoge lob. Ocaqov probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmli kopt de bal weg. Namazlı rent richting de bal. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Cavadlı probeert naar een medespeler te passen. Lətifov is nu in balbezit. Ağayev begaat een overtreding. Ağayev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 51%, turkiye birligi FC 49%.
Neftchi Pfk - turkiye birligi FC 1:0

48e minuut.
Mərdanov met een sublieme pass. Cavadoğlu rent richting de bal. Cavadoğlu passt de bal zonder na te denken. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mərdanov geeft de bal voor. Daar is Ələkbərov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli haalt uit met een fantastische trap. Rəsulzadə heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Mərdanov rent richting de bal. Mərdanov met een sublieme pass. Səmədov probeert de bal aan de voet te houden. Namazlı is nu in balbezit. Namazlı draait met de bal, schiet en ... Ocaqov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Namazlı rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Qəribli is nu in balbezit. Mərdanov is nu in balbezit. Mərdanov passt de bal zonder na te denken. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı schiet op doel. Ocaqov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Yagizarov probeert de bal aan de voet te houden. Bədirxanlı rent richting de bal. Namazlı onderschept slim de pass. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. Səmədov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Namazlı passt de bal in één keer door. Cavadoğlu rent richting de bal. Cavadoğlu passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli schiet op doel. Süleymanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neftchi Pfk - turkiye birligi FC 1:1

69e minuut.
Daar is Qurbanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qurbanlı passt de bal met de wreef. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Süleymanov speelt de bal door. Qurbanlı speelt de bal door. Namazlı rent richting de bal. Namazlı haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Cavadlı passt de bal in één keer door. Lətifov is nu in balbezit. Lətifov probeert naar een medespeler te passen. Namazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Namazlı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftchi Pfk 40%, turkiye birligi FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neftchi Pfk - turkiye birligi FC 1:1