Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sidney FK Farid’s team
41 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Rüstəmov passt de bal in één keer door. Hüseynbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli probeert naar een medespeler te passen. Nadirli onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sidney FK - Farid’s team 0:1

11e minuut.
Şeyxzadə is nu in balbezit. Şeyxzadə passt de bal met de wreef. Cümşüdov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynbəyli geeft de bal voor. Namazlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Hüseynbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynbəyli onderschept slim de pass. Hüseynbəyli met een sublieme pass. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Namazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli passt de bal zonder na te denken. Daar is Lətifov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahabzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Qafarsoy heeft problemen om de bal te vangen. Zakiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakiroğlu speelt de bal door. Rüstəmov is nu in balbezit. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Hüseynbəyli is nu in balbezit. Hüseynbəyli met een sublieme pass. Inworp. Mirseyid zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qafarsoy probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 65%, Farid’s team 35%.
Sidney FK - Farid’s team 0:1

53e minuut.
Xudatov met de inworp. Əkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əkbərov geeft een lange en hoge pass. Rüstəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sidney FK 57%, Farid’s team 43%.
Sidney FK - Farid’s team 0:1