Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sector 11 Keşlə FK
Normal Tactiek 343
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Veysəloğlu passt de bal met de wreef. Tağızadə rent richting de bal. Ulduz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Keşlə FK 0:1

11e minuut.
Muradoğlu rent richting de bal. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu speelt de bal door. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rəhimli rent richting de bal. Rəhimli geeft een lange en hoge pass. Yunisoğlu kopt de bal weg. Zeynalli is nu in balbezit. Zeynalli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Muradoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Cəmşidov is nu in balbezit. Cəmşidov passt de bal zonder na te denken. Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 51%, Keşlə FK 49%.
Sector 11 - Keşlə FK 0:1

46e minuut.
Muradoğlu speelt de bal door. Abbaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbaslı passt de bal zonder na te denken. Kərimov is nu in balbezit. Kərimov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Yunisoğlu rent richting de bal. Yunisoğlu geeft een lange en hoge pass. Tanrıverdiyev kopt de bal weg. Tağızadə rent richting de bal. Tağızadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Cəfərov speelt de bal door. Cəmşidov rent richting de bal. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu geeft de bal voor. Tanrıverdi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sector 11 - Keşlə FK 1:1

85e minuut.
Cəmşidov rent richting de bal. Cəmşidov speelt de bal door. Kərimov speelt de bal door. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 48%, Keşlə FK 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sector 11 - Keşlə FK 1:1