Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birbank Keşlə FK
523 Tactiek 343
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


22e minuut.
Rəhimli heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Soylu met de inworp. Daar is Nəzirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nəsirov heeft problemen om de bal te vangen. Tağızadə rent richting de bal. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birbank - Keşlə FK 0:1

33e minuut.
Veysəloğlu geeft de bal voor. Inworp. Səmədli met een snelle inworp. Xırdalanlı is nu in balbezit. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Abbaslı onderschept slim de pass. Abbaslı geeft de bal voor. Daar is Səmədli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirli rent richting de bal. Əmirli schiet op doel. Oruclu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birbank 57%, Keşlə FK 43%.
Birbank - Keşlə FK 0:1

51e minuut.
Abbaslı geeft de bal voor. Szekfű kopt de bal weg. Daar is Nəsirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirli rent richting de bal. Əmirli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Abbaslı de bal. Ponamaryov onderschept slim de pass. Ponamaryov met een sublieme pass. Şeyxzadə rent richting de bal. Şeyxzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Nəsirov geeft de bal voor. Xırdalanlı kopt de bal weg. Şeyxzadə rent richting de bal. Şeyxzadə schiet op doel. Tanrıverdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birbank 48%, Keşlə FK 52%.
Birbank - Keşlə FK 0:1