Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAPAPAK FC Keşlə FK
Normal Tactiek 343
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
21 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Abbaslı verovert de bal door een tackle van achteren. Abbaslı geeft een hoge lob. Xoşqayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 0:1

9e minuut.
Hüseynzadə onderschept slim de pass. Abbaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hüseynzadə geeft een hoge lob. Cəfərsoy is nu in balbezit. Cəfərsoy geeft een hoge lob. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Nəzirov de bal. Nəzirov met een sublieme pass. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 1:1

25e minuut.
Ulduz passt de bal met de wreef. Rəhimli is nu in balbezit. Rəhimli met een sublieme pass. Tağızadə is nu in balbezit. Tağızadə draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 1:2

29e minuut.
Hüseynzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynzadə probeert naar een medespeler te passen. İsrafilov met een sublieme pass. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel. Tanrıverdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Tanrıverdi met een harde bal richting middenveld. Hüseynzadə kopt de bal weg. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Muradoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Həsənzadə rent richting de bal. Həsənzadə met een sublieme pass. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Həsənzadə is nu in balbezit. Həsənzadə speelt de bal door. Yarəliyev is nu in balbezit. Nəzirov is nu in balbezit. Nəzirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 2:2

45e minuut.
Hüseynzadə is nu in balbezit. Muradoğlu onderschept slim de pass. Muradoğlu speelt de bal door. Tağızadə is nu in balbezit. Tağızadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAPAPAK FC 36%, Keşlə FK 64%.
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 2:3

49e minuut.
Hüseynzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynzadə passt de bal in één keer door. İsrafilov is nu in balbezit. İsrafilov geeft de bal voor. Yarəliyev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 3:3

60e minuut.
Tağızadə rent richting de bal. Heydərli is nu in balbezit. Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Əmirli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mahmudbəyov. Əmirli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veysəloğlu met een snel genomen vrije trap. Heydərli controleert de bal met de borst. Ulduz is nu in balbezit. Ulduz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tağızadə de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Həsənzadə geeft een hoge lob. Tanrıverdiyev is nu in balbezit. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAPAPAK FC 34%, Keşlə FK 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KARAPAPAK FC - Keşlə FK 3:3