Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.12 [del]
  • Stadion: Said Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2946
Said Sabirabad
Normal Tactiek lion taktik
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


35e minuut.
İldırımoğlu rent richting de bal. Adamov is nu in balbezit. Adamov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Murray de bal. Murray draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Murray passt de bal in één keer door. Cahangirzadə speelt de bal door. Rofrano is nu in balbezit. Qəribli verovert de bal door een tackle van achteren. Qəribli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 48%, Sabirabad 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Said - Sabirabad 0:0

63e minuut.
Dilqəmov passt de bal in één keer door. Azəroğlu rent richting de bal. Qəribli rent richting de bal. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Bataz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Məhərrəmov passt de bal in één keer door. Dilqəmov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Klimša zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Klimša moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Klimša schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

83e minuut.
Adamov passt de bal in één keer door. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli draait met de bal, schiet en ... Bataz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 43%, Sabirabad 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Said - Sabirabad 0:0