Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Sheki futbol Bakı
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Qazıyev is nu in balbezit. Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qazıyev is nu in balbezit. Babaşov onderschept slim de pass. Babaşov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Məmmədzadə probeert naar een medespeler te passen. Ağamalıyev rent richting de bal. Əmirli is nu in balbezit. Ağamalıyev is nu in balbezit. Ağamalıyev draait met de bal, schiet en ... Zeynalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Əmirli passt de bal zonder na te denken. Şərifoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şahbazlı. Şahbazlı krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Atakişiyev rent richting de bal. Atakişiyev passt de bal zonder na te denken. Qazıyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Babaşov onderschept slim de pass. Babaşov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Atakişiyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şərifoğlu geeft de bal voor. Muradov rent richting de bal. Babaşov rent richting de bal. Babaşov draait met de bal, schiet en ... Cəfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Muradov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ocaqlı komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Sheki 60%, futbol Bakı 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Sheki - futbol Bakı 0:0

48e minuut.
Babaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı onderschept slim de pass. Şahbazlı passt de bal zonder na te denken. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Sheki - futbol Bakı 0:1

51e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladov is nu in balbezit. Poladov geeft een hoge lob. Ağamalıyev is nu in balbezit. Ağamalıyev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Atakişiyev geeft de bal voor. Məmmədzadə rent richting de bal. Met opzet legt Qazıyev zijn tegenspeler op de grond. Qazıyev krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Mirzəməhəmmədov geeft een hoge lob. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli speelt de bal door. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Ocaqlı geeft een hoge lob. Babaşov kopt de bal weg. Muradov rent richting de bal. Muradov haalt uit met een fantastische trap. Hacıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Cəfərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Sheki 43%, futbol Bakı 57%.
Arsenal Sheki - futbol Bakı 0:1